Mit tegyek hogy ne fajjon annyira a labam?
Szoval noverem eljegyzesi partija lesz hetvegen es egy nagyon szep cipot talatam.Gzyonzyoru a cipo es nagyon magas a sarka(12+cm).Tudom hogy egesz este tanvolbi fogunk es mar elore tudom hogy fajni fog a laban. Van valami tippetek h mit tegyek? Szeretnem jol erezni magam anelkul h kinozna a cipo.Altalaban a kislabujjam faj es az a talpreszwm amire ranehezedik a testsulyom...tehat nem a sarkanal tori a labanmm vagy ilyensmi.
Arra gondoltam bekenem fastumgellel vagy valami erzestelenito gellel. Ez mennyore jo otlet? Mukodhet? Illetve milyen erzestelenito gelek vannak hol lehet venni?
Koszi elore is
21L
#2: azert veszek ilyen cipot mert nagyon szeretem oket. Es nem nez ki benne nyomorekul a labam... Mindig figyelek ra hogy olyat vegyek amiben nem all idiotan a labfejem. Nem is ronda izlestelen kinaipiacc giccs cipo. Plusz 159 cmrel szeretem ha legalabb latom az emberek arcat anelkul hogy kitorik a nyakam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!