Az hogy lehet, hogy en hiztam de nem latom?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja, hogy milyen jol nezek ki, meg hogy felszedtem par kilot. A ruhadarbajaim is amik regen lotyogtek vagy jok, vagy ram se jonnek. Nem vagyok kover szerintem, egyaltalan nem hiztam. A merleg viszont 9kg pluszt mutat. Az lehetseges hogy en nem latom magamon?2015. okt. 22. 13:42
1/3 Renike99 válasza:
Lehet, hogy egyenletesen oszlott el rajtad a felszedett kiló, ezért nem annyira feltűnő. Szerintem az a legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben. :)
Nyugodj meg, nincs semmi baj! Esetleg, ha küldenél privátban egy régebbi és egy jelenlegi fotót könnyebb lenne eldönteni, hogy miként is állnak a dolgok. Szerintem aggodalomra semmi ok!
2/3 anonim válasza:
Ha nem vagy elhízott kategória akkor ennyi változás nem szembetűnő még.
3/3 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Csak mert én úgy 21 körül pl. nehezebb lettem jópár kilóval, miközben nem híztam. Egyszerűen "sűrűbb" lettem, vastagabb lett pl. a csuklóm (a csont szélesedett kicsit). Előtte 48 kilósan néztem ki úgy, mint utána mondjuk 52 kilósan. Plusz a korral természetes módon is nő a súly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!