Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Be akarom festeni a hajam,...

Be akarom festeni a hajam, érdemes - e?

Figyelt kérdés

A kiválasztott szin a fekete lenne. Tudom, nehéz tőle megszabadulni és öregit. De ez a kedvenc szinem, régóta szeretnék ilyen szinű hajat.

A bőröm világos, a szemem világos barna, a hajam is barna, van benne világos és sötét barna is.

Arra gondoltam, hogy veszek fekete sampont, ami beszinezi a hajam feketére, és mosás után kijött. Mit tanácsoltok ez mennyire jó ötlet?

A másik amire még gondoltam, hogy natur hajfestékkel festem be a hajam, mert azt hallottam, hogy az a mosások során fokozatosan kijön.

Nem tudom mit tegyek, nem akarok egyből beleugrani, mert lehet hogy nem lesz jó, és azután kinlódhatok vele...

Tanácsokat és véleményeket várok, köszönöm!

2015. okt. 18. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:

A henna hajfestekre gondolsz gondolom natur alatt:) az meg apolja is a hajat elvileg,anyu olyant hasznal es szerinte azota erosebb a haja.

Amugy sotetbarna a hajad? Szerinted jol alna neked? Atlagosnak talalod magad a mostani hajaddal?

Amugy en szokere festettem a hajam az mondjuk hidrogen peroxiddal ami elvileg nagyon roncsolja es en szokito sorayt hasznaltam ezert fokozatosan tudtam szokiteni, egybol en sem mertem volna. Nezz utana ,hogy esetleg vane olyan,hogy fokozatosan sotetit

2015. okt. 18. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:

én befestettem, de nem állt jól. mosasok soran kopik, de igazából azt várom hogy lenőjon. csak akkor fesd be ha biztos vagy benne, mert tényleg nehéz megszabadulni tőle! mármint nehezen lehet feketebol barnat csinálni, max szivatassal

amúgy a fodrászom szerint sötét barnat kell használni, ugyanúgy fekete lesz, de kevésbé károsítja a hajat

2015. okt. 18. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Színező samponnal fesd be csak elsőre, mert a fekete nagyon kevés embernek áll jól. A leírásod alapján szerintem neked sem fog jól állni.
2015. okt. 18. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!