Ekecy kérdése:
Ha jol tudom akkor Menses alatt nem erdemes hajat festeni. De semmilyen hajfestekkel? Meg csak szinezovel se? Az se fogja be?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 10:12
1/7 anonim válasza:
Bármelyik befogja, semmi köze a menstruációnak a hajfestés eredményéhez, ez csak egy tévhit.
2/7 A kérdező kommentje:
De hat ugy hallottam,nagyon nagyon sok embertol sot fodrasznal is hogy mikor menses alatt vagy nem erdemes hajat festeni mert ugyse fogja be!!! Csak azt nem tudtam hogy a szinezot se??
2014. okt. 20. 10:35
3/7 anonim válasza:
A színező csak kívülről fogja meg a hajat, nem hatol a hajszál belsejébe, így nincs rá hatással az aktuális hormonszint vagy akármi más, ami befolyásolhatná a festést.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor batran meg feshetem ugye???
2014. okt. 20. 11:27
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez is csak egy hülyeség. Miért ne fogná be a hónap bármely napján?
6/7 anonim válasza:
Hülyeség, nem a fejeden menstruálsz, ergo semmi köze a kettőnek egymáshoz.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt en is tudom...meg nagykepuseg en kivul is!!! Csak nagyon sok hejt sot meg fodraszatnal is azt mondjak nem erdemes meg festeni mivel le dobja nem tudom mijen okok miatt a festeket...vagyis ugyse fogja be... csak arra lettem volna kivancsi hogy a szinezot is....??? En is nagyon jol tudom h nagyabbol semmi koze ezeket mondjak...ennyi!!! nem mondtam ugy gondolom olyan rosszat evel...
2014. okt. 20. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!