Ezzel a hajfestékkel elérhetek ilyen színű hajat?
Figyelt kérdés
Ha kallos ezüstszőkét összekeverek Kallos ezüst mixtonnal, akkor lehet olyan hajszínem mint Lou Teasdale-nek?
Ezüst hajat szeretnék :) Most Nagyon világos szőke vagyok :)
2014. okt. 15. 19:31
1/2 anonim válasza:
Nekem véletlen lett olyan színű, amikor lila mixtont kevertem az amúgy is hamvas világosszőke hajfestékbe. De ez akkor működik ha most világos aranyszőke vagy. Ezüst mixtont még nem próbáltam... mondjuk nekem nem is célom az ezüst szőke, sárgás bőrhöz nem illik sajnos.
2/2 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy árnyalatra pontosan milyen a hajad. A kérdésedre nem tudok konkrét választ adni, de szerintem elég nehéz is. Minden haj más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!