Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akkor nem is érdemes sportolni...

Akkor nem is érdemes sportolni, vigyázni az alakunkra?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom, hogy a 90-100 kilogrammos nőkkel semmi probléma. Sőt az a kívánatos súly, mert "van mit fogni rajtuk"! Komolyan nem értem én ezt a hozzáállást.

2015. okt. 17. 18:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes, én ezt még soha nem hallottam így ebben a formában...
2015. okt. 17. 18:56
 2/17 anonim ***** válasza:
12%

Fújjjjj,egy nyomika palinak talán,akinek mindegy csak lyuk legyen,és be tudja rakni,mert nincsen választási lehetősége,de tipikus igazi jó pasi aki sportos,sikeres,Lazar Angelov szerű a teste van azt felejtsd el.

Igenis kell sportolni nézd meg kire vágynak a pasik.

Ez a kamu amit írsz a lúzer csávók találták ki,hogy berakják valakinek már,szökőévente egyszer.

2015. okt. 17. 18:56
 3/17 anonim ***** válasza:
65%
Ez csak azért van,hogy fogadja el magát a dagadt ember...
2015. okt. 17. 18:57
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem értem miért nem lehet azt elfogadni, hogy egyéni ízlések?! Valakinek a duci lányok jönnek be, valakinek a csontkollekció s valakinek a kettő közti állapot. Még jó hogy nem egyformák az emberek...Ha mindenkinek egyforma igényei lennének elég sok szingli nő/pasi lenne...
2015. okt. 17. 18:59
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
Na, én ezt még nem hallottam. :-D Újabban ezzel vigasztalják magukat azok, akik elhíztak és lusták lefogyni?
2015. okt. 17. 19:00
 6/17 anonim ***** válasza:

Én mindenhol azt hallom,hogy amikor piros a lámpa akkor kell átkelni.

Az állításod kb. ennyire igaz.

2015. okt. 17. 19:01
 7/17 A kérdező kommentje:
Akkor egyértelműsítek! Itt, ez az oldal van tele ezekkel a véleményekkel. Nők és férfiak szájából egyaránt. Nem hallottatok, nem olvastatok még ilyent? Ezen kacagnom kell, de komolyan:-)
2015. okt. 17. 19:09
 8/17 anonim ***** válasza:
59%

Lehet van,de nézd meg milyen minőségű ,,árú" mondja ezt,a kiéhezett panel proli,sörhasú,szőrös vagy a nyikhaj 50kilós pasik, átlag alatti fizuval.

Szerinted milyen minőségű lányt kaphatnak?

2015. okt. 17. 19:10
 9/17 anonim ***** válasza:
48%
Hát dehogynem olvastunk már ilyet,de ezek a szélsőséges vélemények,nem ez az általános és általában udvariasságból születnek.
2015. okt. 17. 19:11
 10/17 anonim ***** válasza:

Most hogy egész nap eszem folyamatosan 64 kilónál többre nem tudok hízni. 170 magas vagyok. Amikor még normálisan ettem, akkor 55-60 kilós voltam. Akkor se sportoltam és most sem. Csak most többet eszem.

De azt nem tudom elképzelni mennyit kéne ennem ahhoz, hogy 80-100 kilós legyek. Így is szoktam szórakozásból enni, nem azért, mert éhes vagyok. De ha valaki csak akkor eszik, amikor éhes, akkor az nem hízik meg 60 kilónál többre.

2015. okt. 17. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!