Akkor nem is érdemes sportolni, vigyázni az alakunkra?
Fújjjjj,egy nyomika palinak talán,akinek mindegy csak lyuk legyen,és be tudja rakni,mert nincsen választási lehetősége,de tipikus igazi jó pasi aki sportos,sikeres,Lazar Angelov szerű a teste van azt felejtsd el.
Igenis kell sportolni nézd meg kire vágynak a pasik.
Ez a kamu amit írsz a lúzer csávók találták ki,hogy berakják valakinek már,szökőévente egyszer.
Én mindenhol azt hallom,hogy amikor piros a lámpa akkor kell átkelni.
Az állításod kb. ennyire igaz.
Lehet van,de nézd meg milyen minőségű ,,árú" mondja ezt,a kiéhezett panel proli,sörhasú,szőrös vagy a nyikhaj 50kilós pasik, átlag alatti fizuval.
Szerinted milyen minőségű lányt kaphatnak?
Most hogy egész nap eszem folyamatosan 64 kilónál többre nem tudok hízni. 170 magas vagyok. Amikor még normálisan ettem, akkor 55-60 kilós voltam. Akkor se sportoltam és most sem. Csak most többet eszem.
De azt nem tudom elképzelni mennyit kéne ennem ahhoz, hogy 80-100 kilós legyek. Így is szoktam szórakozásból enni, nem azért, mert éhes vagyok. De ha valaki csak akkor eszik, amikor éhes, akkor az nem hízik meg 60 kilónál többre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!