Fogszabályzót szeretnék! Hogy vegyem rá anyát?
Nos... a komolysagon itelve sztem csak egy ejjeli kene ami max 5000 ft.
Es ha anyad nem veszi meg neked.... hat csak van 5000 ftja... de ha nincs... a lanya vagy ... a szulo oli magat azert h minden meglegyen a gyerekenek... sztem mond meg neki, h ez kotelezo igy te nem vagy hajlando nyilvanossag ele allni es o azt szeretne? Sztem ez a megoldas 13/F
Nem biztos, hogy csak éjszakai kellene...
Kérd meg, hogy beszéljen egy fog dokival, hogy szerinte állandó vagy éjszakai kellene-e?
De ha állandó, akkor most jelentkezzetek be állami fogszabályozásra, mert nálunk pl 2 ev mire bekerül az ember :/
Tudom, neked ez a 2 ev nagyon sok, de meg mindig jobb, mintha mondjuk 4-5 evet kellene várnod, hogy magadnak megcsinaltasd :)
Es szerinted sincs elég pénz? ( bár gondolom nem látsz bele teljesen a családi kasszába)
A fogszabalyzas nem olcso mulatság ezt neked is el kell fogadnod, nekem 5evig ejszakaim volt,nem hozta rendbe...az allando kb 100ezer forint volt!Szerintem csináld azt, hogy pl a zsebbpenzed, vagy amit kapsz pl szulinapodra, gyujtsd ossze, es mikor mar van egy kisebb összeg (20-30ezer ft)akkor azt add oda anyukadnak.Ez egy kis segitseg, illetve talan megesik a szive,hogy latja,hogy ennyire szeretnéd...
Ez csak egy otlet volt,de remelem valamit segitettem.:)
JA amugy igen vannak kulonbozo kedvezmények, de ebben sajnos nem tudok segiteni!
Nem szoktam pénzt kapni, semmire!
Suli mellett dolgozok hévégente meg néha suli után is,de egy hónapba kb 7000ft keresek. Egy fogszabályzó pedig 200ezer, szoval esélyem sincs hogy mostanába legyen..
viszont hallottam olyanról hogy lehet részletre is.Csak nemtudom hogy itt (sopron) van e olyan.
Sopronban 1 hely van, ahol államilag támogatott, nekem 70e Ft volt a felso es 70e az alsó ( Sopronban)
Magam rendelésen általában több, mint 200 Ft :/
Bár attol is fugg, hogy mit kell csinálni
De en ugy tudom, hogy maganrendelesen alkalmanként kell fizetni, de az szerintem csak a húzás, a keszulek arat ott is egyben kell ( de ezt nem tudom pontosan)
7. Pedig van annyi maga rendelésen, akar több is
Nekem 140e Ft volt allamin ( es 15 eves vagyok most)
De ha eltörik egy tappancs/mar nem lehet felrakni akkor azt ujra meg kell venni ( igaz, ez nem nagy összeg talán 2-3 ezer Ft volt)
De gondolom meg az éjszakaiert is fizetni kell majd
Szoval durván 200 Ft simán lesz allamin es nem átlátszó, hanem a 'hagyomanyos'
Az átlátszó sokkal több, mint 200e Ft
Te hol csinálhattad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!