Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyiket vegyem meg? ( kpop)

Melyiket vegyem meg? ( kpop)

Figyelt kérdés

BTS dzsekit szeretnék venni amin a nevük és a születési évszámuk is rajta van. De nem tudom eldönteni hogy Jungkook-os(97) vagy Rap Monster-es(94) legyen. Írtam össze okokat melyiket miért szeretném de így se tudtam eldönteni. Szóval szeretném kikérni a véleményeteket.

Jungkook: - ő az egyik fő kedvencem a csapatból

- Ha szám nem lenne rajta tuti az övét választanám.

Rap Monster: - a születési időm nekem is ekkor van( 18 nap van köztünk)

-ő a második kedvencem.

Vélemények?? Ti melyiket választanátok??

( Tudom hogy nekem kell eldönteni melyiket akarom. De kíváncsi vagyok ki hogy látja a dolgot és hogy döntene.)

Előre is köszi.^^

2015. aug. 4. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondolj, hogy aki nem ismeri a BTS-t csak látja, hogy az van a dzsekiden, hogy Rap Monster, mit gondolhat. :D Ez egy eléggé hivalkodó "név".

Én talán inkább Kookie-t választanám emiatt, de te tudod. Írd majd meg, hogy végül melyikre esett a választás.

2015. aug. 9. 16:56
 2/5 anonim válasza:
Jungkook ;)
2015. aug. 11. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszotokat.:D

Egyébként Jungkook-os lesz. :) Hasonló indokot mondott egyik barátnőm is mint te "első". :DD

2015. aug. 23. 12:50
 4/5 anonim válasza:
Én Jungkook és Jimin között vacilláltam. Jimint kedveltem meg legelőször a bandából és mindig is vele foglalkoztam a legtöbbet, de aztán felmerült Jungkook, elbizonytalanodtam, aztán mások érveltek Kookie mellett. Azt mondják, személyiségre rá hasonlítok (a baráti körömben mindig én vagyok a legfiatalabb, zárkózott vagyok, aranyosnak tartanak, stb) és korban is közelebb áll hozzám, 1 év különbséggel. Így hát ő lett. Jött ez a név dolog, mint az első válaszoló is mondta, és határozottan jobban hangzik. Na meg, ha két biasod van, de keserítsen el, nem egy pulcsi fogja megmondani, hogy kit szeretsz:) Attól még éppúgy szeretheted Rapmont, mint őt, ahogy én Jimint. Egyébként az ajándék kitűzőn Jimin volt:)
2015. aug. 25. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod.!! Most egy kicsi lelket öntöttél belém. Mert ugyan meg rendeltük már a Jungkook-os pulcsit, kicsit már sajnáltam hogy nem RapMon-os lett.De fordított helyzetbe is tuti így lennék. És teljesen igazad van ettől függetlenül ugyan ugy szerethetem a Leader-t is.^^

De jó *-* neked még kitűzőt is adtak hozzá.*o*

2015. aug. 28. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!