Melyiket vegyem meg? ( kpop)
BTS dzsekit szeretnék venni amin a nevük és a születési évszámuk is rajta van. De nem tudom eldönteni hogy Jungkook-os(97) vagy Rap Monster-es(94) legyen. Írtam össze okokat melyiket miért szeretném de így se tudtam eldönteni. Szóval szeretném kikérni a véleményeteket.
Jungkook: - ő az egyik fő kedvencem a csapatból
- Ha szám nem lenne rajta tuti az övét választanám.
Rap Monster: - a születési időm nekem is ekkor van( 18 nap van köztünk)
-ő a második kedvencem.
Vélemények?? Ti melyiket választanátok??
( Tudom hogy nekem kell eldönteni melyiket akarom. De kíváncsi vagyok ki hogy látja a dolgot és hogy döntene.)
Előre is köszi.^^
Arra gondolj, hogy aki nem ismeri a BTS-t csak látja, hogy az van a dzsekiden, hogy Rap Monster, mit gondolhat. :D Ez egy eléggé hivalkodó "név".
Én talán inkább Kookie-t választanám emiatt, de te tudod. Írd majd meg, hogy végül melyikre esett a választás.
Köszi a válaszotokat.:D
Egyébként Jungkook-os lesz. :) Hasonló indokot mondott egyik barátnőm is mint te "első". :DD
Köszi a válaszod.!! Most egy kicsi lelket öntöttél belém. Mert ugyan meg rendeltük már a Jungkook-os pulcsit, kicsit már sajnáltam hogy nem RapMon-os lett.De fordított helyzetbe is tuti így lennék. És teljesen igazad van ettől függetlenül ugyan ugy szerethetem a Leader-t is.^^
De jó *-* neked még kitűzőt is adtak hozzá.*o*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!