Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ennyire prűd valaki?

Miért ennyire prűd valaki?

Figyelt kérdés

Ma hazaérek és a szekrényben tartott tamponos dobozaimat vizsgálja a családi kupaktanács. Vissza se rakták és nem szem előtt volt, ha ez zavarta volna őket. Miért baj, ha szükségem van rá? Nem "mocsok", hanem havonta kell használni. Tegyük hozzá, hogy az ebédre kapott pénzemből veszem, mert nem merek kérni külön erre. Nem tehetek úgy, mintha ez nem létezne és akinek lánya születik el kellene fogadnia. Megalázottak érzem magam, azt sem tudom hova tegyem ezután a betétet (ugye az több helyet foglal, nem lehet mindig az iskolatáskámban. Ugyanez a szőrtelenítéssel.

Sírtam is és nem tudom mi legyen, miért baj ez, amikor nem tehetek róla. Ha nem kutat, nem is találkozott volna ezekkel.

2015. okt. 15. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most ez komoly? Ez még álomnak is groteszk lenne.
2015. okt. 15. 19:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Azzal nincs is problémám, hogy én veszem, mert én tudom mit használok. De miért kell előszedni és vissza se rakni.

A másik, hogy nem veszünk a fürdőszobába kukát. Megint kellemetlen becsomagolva a zsebemben kivinni a nagy kukába, vagy bele szoktam rakni egy zakócsba és mással együtt kidobom. Nem értik meg, hogy egyszerűbb lenne, oda is valami, amit akár én is kiüríthetnék, nem nekik kellene azt az undorító dolgot kivinni.

2015. okt. 15. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek kezdettől fogva fiút akartak. Az ilyennek a képébe vágnám a betétet, hagy nézegesse.
2015. okt. 15. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

A kérdés alapján itt elsősorban te vagy a prűd...

Vállvonás és kész. Ha nekik érdekes egy doboz tampon, hát nézegessék. Lehet csak azt nem értik, mit rejtegeted az ilyesmit és szem előtt hagyták, hátha megérted.

A mosdóba meg kiteszel egy szemetest és kész. Nem kell ehhez összehívni egy kongresszust tán?

2015. okt. 15. 20:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Itt csak az a kérdés utolsó, hogy ha ők nem használnak ilyet ( értsd férfi) akkor nem kell "szem elött hagynii", nézegetni. Nem is rejtegem, ők keresik és el van ájulva, hogy ilyen is van, mitöbb használni is szoktam.
2015. okt. 15. 21:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kell kongresszus, egész eddig természetesnek vettem,Ők csináltak felhajtást, mintha nem tudta volna, hogy pár éve már szükségem van ilyesmi cuccokra, ez van.
2015. okt. 15. 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
De ilyenkor te elkezdesz sírni vagy szomorkodni vagy mi? Én is nő vagyok, ha valaki/bárki a szekrényemben kutatna akkor a fejét leordítanám, hogy ő érezze szarul magát. Tarthatok én a szekrényemben vibrátort is, ahhoz sincs semmi közük. És ha férfiakkal vagy körülvéve akkor bizony az intimkukát is te kell hogy beszerezd, mivel nekik nincs szükségük rá, minek vennének olyat?
2015. okt. 16. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!