Tudtad, hogy ennyi mérget kenünk magunkra?
amint elolvastam,hogy mennyi mindennel mérgezem magam,fogtam és kivágtam az összes testápolómat a kukába.
neked mi a véleményed?
ja igen és még annyi,hogy a dezodorokban aluminium van,ami eltömíti a bőrödet és mellesleg... mellrákot okoz...
Én is tudom,hogy ezek mind mind vegyszerek és nagyon károsak.Sőt még hajat se kellene mosnunk,hisz magától is tiszta és selymes lenne.A dezodor az meg főleg nagyon káros,csak az a baj,hogy elég izzadós vagyok és nem szeretném,hogy izzadság szagom legyen,így használom.Egyedül a kezem szokta krémzeni,és érdekes a lában nagyon ritkán száraz csak.
Amúgy hiába főzöl otthon magadnak,az alapanyag amit megveszel a supermarketben az is tele van mesterséges anyaggal,mind műkaja.de megveszed mert nincs más.A piacnak meg az a célja,hogy minél nagyobb haszna legyen,így nem igazán érdekli az emberek egészsége sajnos.
szia!
örülök hoyg kinyílt a szemed:D
én ezeket már ezer éve tudom az ilyen nivea dove arckrémek pakurát tartalmaznak ami ugyebár kőolajszármazék ,jah meg még sok más vegyszert.Sajnos ez van:(
testápoló: én néha olvasgatom az antalvali oldalát és ott szokták a termékeket elemezni összetevők szerint.ÉS a Balea és alverde cuccok egész jónak minősültek,azok természetesebbek és nincsenek bennük olyan káros cuccok.PL a johnsos & John. termékek nagyon károsak van ahol be is tiltották.Tök jó mi? pedig az babatermék.Szörnyű hogy már pici korban elkezdődik a mérgezés.
DEoból vannak természetesen aluminiummentesek ,de én azoktól én büdös vagyok
szóval deóban a dove-ot használom:(
tusfürdőt nem használok hanem csak szappant.
testápoló pedig baleás!
arckrém helia d-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!