Ezt az alkatot már nem tartják vonzónak a fiúk?
Tényleg nagyon gebének számít egy ilyen női test a fiúk szemében? Ugyanis sok helyen azt hallom, hogy a telt idomok a szépek, meg hasonlók...
Tökéletesen átlagos, én speciel semmi vonzót nem találok benne, bár nem mondanám, hogy ronda.
Azon kívül, azoknak a férfiaknak, akikkel érdemes foglalkoznod, sokkal jobban fog számítani a személyiséged, mint az, hogy hogyan nézel ki.
Ettől függetlenül nincs mentség se a gusztustalan dagadtságra, se a gusztustalan gebeségre (főleg utóbbira).
Már nem azért, de nekem még az ettől vékonyabb is tetszik.
Igen, van akinek a telt jön be, de sokan vannak azok is, akiknek a vékony, netán mindkettő. Embertől függ. Ez ugyan úgy megvan a lányoknál/nőknél is - valakinek izmos, vékony, pocakos, mackós és stb
Egyébként ez egy teljesen átlagos test. Nekem speciel kicsit sem tetszenek a telt idomok. Valahogy a vékony jött be mindig is. És még sokan ott is tévhitben élnek, hogy minden fiúnak az számít, hogy mekkora a mell, vagy fenék.... szerintem egyik esetében sem szép a nagy. Jobban preferálom a kicsit, de formásat. Persze itt is van, akinek a nagy jön be, a minél nagyobb :D
Talán a kérdésedre legjobban így lehetne válaszolni:
De vonzónak tartják, de nem mindenki! Ez egy eléggé általános, semmitmondó válasz, de valójában így van. Mindenkinek úgy sem lehet megfelelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!