Mennyire tartják vonzónak a férfiak a kigyúrt sportos nőket?
Mondjuk az ilyeneket? [link]
Engem egyáltalán nem vonz.
Írtad ugyan, hogy fiúk véleménye érdekel, nőként mégis megosztom az enyém, én testépítéssel foglalkozom, nem rég óta, 3 éve, de a hobbimmá vált. Én (ne értsétek félre) vonzónak tartom a kisportolt, izmos nőket. Nem kell túlzásba esni, nagyon hangsúlyos izomzatot kifejleszteni, de a szálkás, feszes, izmos női test számomra a szép, és ezért dolgozom rajta. Szerintem a férfiaknak is vonzó, én úgy tapasztalom. Lehet szélsőséges példákat mondani, mikor egy nő átesik a ló túloldalára, és féfriakat meghazudtoló izmokat épít, az már számomra sem esztétikus. A hangsúly a feszes testen és feszes hason van szerintem. Linkelek példát.
Kedves testépítő hölgy! Azért érdekel,mert nekem nem tudom miért de nagyon széles vállaim vannak és gondoltam dolgozhatnék rajta egy kicsit...szeretném megkérdezni hogy pesti vagy e és ha igen hanyadik kerületi,szívesen elmennék hozzád!
Köszönöm előre is..
Szia! Nem vagyok pesti, attól nagyon messze lakom.. De ha gondolod, Szentendrén tudok ajánlani edzőt, akit nagyon jónak tartok, ő is nő. Ha az Neked nem esik ki, írhatsz privátot, és elküldöm az elérhetőségét.
Pontosan mi az, amit te el szeretnél érni, mit szeretnél változtatni a testeden? (gondolok itt: elsősorban zsírégetés, izomtömegnövelés, formásodni egyszerűen, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!