Géllakkra lehet strasszköveket vagy matricát tenni? Ha igen, akkor hogyan és melyik lépésben?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy moonbasanails alap géllakk szettet lámpával meg a hozzá való kellékekkel. Szóval magamnak szeretném megcsinálni a körmeimet, de nem tudom, hogy a géllakkot lehet-e díszíteni.. pl kövekkel vagy matricával és hogy a lépésekben azt mikor kell rátenni. A többivel tisztában vagyok, csak erre nem találtam infót neten. Kell hozzá valami spéci ragasztó? Köszönöm a válaszokat előre is :) :)2015. okt. 8. 12:19
1/3 anonim válasza:
Lehet amikor már a második szines réteg is megkötött akkor oda pöggyintesz átlátszóvsl rárakod a követ megkötteted és fedőgéllakkal lekened és kész :) ,,,, matricat pedig ha felkendted az utolsó szines réteget ráragasztod lekened fedőgéllakal és meg kötteted
Ui.: a köveset 2-3 is lekenheted fedővel hogy tartosabb legyen
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :) illetve van még egy kérdésem, hátha még olvassa valaki. Szóval, a moonbasanails-es UV lámpa alatt más géllakkok is megkötnek ugye? Gondolok pl a Cristal Nails-re. Az alá mindenképp kell gombaölő vagy vagy ugyanúgy felvihetem mint a moonbasanails lakkjait? Lehet hülyeséget kérdezek, de még most tanulom a dolgokat :)
2015. okt. 9. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!