Tehetek géllakkra sima top coatot? Olyat aminek nem kell uv fény? Vagy esetleg műkörömnél használt fényzselét? Vagy az lepattogna? Ti mit raktok rá?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 13:21
1/7 anonim válasza:
Sima fénytselé bereped rajta. a top coat-tal nem tudom, hogy mit akarsz. azzal akarod zárni? az se jó ötlet.
2/7 A kérdező kommentje:
A top coatot úgy értem,hogy az a fajta amit nem kell köttetni,fedőlakk...
2012. aug. 22. 14:47
3/7 anonim válasza:
csak a saját clear fedője jó rá. Nem viccből találták ki.
4/7 anonim válasza:
Tudom mi a top coat...azt nem értettem, hogy a géllakk fedő helyett, vagy után akarod-e...bár mindkettő hülyeség.
5/7 A kérdező kommentje:
utánra akarom rátenni!meg tudom,hogy van base/coat-juk,de a márka amit kinéztem külön árulja az alapját és a fedőjét is,így meg drága lenne és ezért gondolkodtam ilyen megoldáson!azért köszönöm a válaszokat!
2012. aug. 22. 17:47
6/7 anonim válasza:
Hát igen, ez egy drága dolog. De másképp nem működik.
7/7 anonim válasza:
Ha már a többi dolgot beszerezted hozzá akkor ne ezen "spórolj" mert így nem lesz jó nem lesz tartós és fényes sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!