Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ha 16éves korom...

Szerintetek ha 16éves korom után otthagynám a sulit és el mennék dolgozni,8 általánossal ez megoldható lenne?

Figyelt kérdés
Fodrászként szeretnék elhelyezkedni,van ismerőseim akik tudnának segíteni ebben,de olyan gáz lenne megkérdezni ezt,tudnék tanfolyamot elvégezni (fizetős)de pl.gyakornokra vagy ilyesmire fel vennének?

2015. okt. 7. 19:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Minden megoldható, csak aztán huszon-harmincévesen folytatni a sulit rohadt kínos és nehezebb is lesz sokkal. Márpedig folytatni fogod, mert nem tudsz majd megélni fodrászként, illetve felvenni sem akarnak majd sehova ha meglátják az önéletrajzod. Ne cseszd el az életed.
2015. okt. 7. 22:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Miért nem mész fodrász suliba? Szakiskolában 4 éve, szakközépben talán 6 (4 év érettségi, 2 év ráépülő tanfolyam). Ha szaksuliban csinálod, utána ha el tudsz helyezkedni, az érettségit munka mellett, levelező vagy esti képzés keretein belül is le tudod tenni.

De papr nélkül senki sem fog alkalmazni, én nem bznám rá a hajam egy 8 osztályt végzett kontárra.

2015. okt. 8. 16:40
 13/17 A kérdező kommentje:
Már csináltam hajat (vágás,festést is és én kevertem ki)és a végeredményre nem mondtad volna hogy egy 8általánossal rendelkező lány csinálta.Voltam egyszer egy kezdő fodrásznál kb.4órán keresztül vágta a hajamat,a festést is elb*szta,és neki diplomája volt szóval:)
2015. okt. 8. 18:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyra vagy magaddal.Tudod mit?Probald meg ugy van en hiszek abban, hogy forasz leszel.De nem fogsz befutni azt elmondom .Mert nincs semmi amit felmutathatsz hogy elvegeztel valami kepzest vagy akarmit.Kis csicska 12 eves nagyon okos..
2015. okt. 8. 18:27
 15/17 A kérdező kommentje:
Ennyire ne legyél féltékeny:)na csok:*✋
2015. okt. 8. 18:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Mire lennek feltekeny jezusom...:D

Arra hogy egy bekepzelt,ontelt kis tini picsha vagy:D?

Koszi nem

2015. okt. 8. 19:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Tanfolyamok vannak pár hónaposak,max 1évesek ahol javába hétvégente van oktatás.Soknak így lett szakmája a fodrászat ami nem csak hajmosásból áll.

Én középiskolába tettem le,de sok kollégám tanfolyamon és mindegy hol végzed el,ha nincs hozzá tehetséged úgyse fogsz abba dolgozni :)

Vannak akik bizonyítvány nélkül is dolgoznak benne,van hozzá tehetségük,elég sokan vannak...

2015. okt. 8. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!