Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha csúnya vagyok, hogy tetszhe...

Ha csúnya vagyok, hogy tetszhetek a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Az a hatalmas dilemmám akadt, hogy az emberek folyton olyan személyekhez, hírességekhez hasonlítanak, akik elég csúnyák, sőt a legtöbb férfi iszonyodik tőlük, s mégis a pasik 90 százaléka (akikkel találkozom) oda van értem és megpróbálnak valahogy közel kerülni hozzám. Én magam abszolút nem látom ezeket az embereket önmagamban (Amy Winehouse, Lady Gaga, Cinthya Diktátor), mondjuk szépnek sem érzem magam, ami azt illeti. Mégis ha ilyen csúnya nőkre hasonlítok, akkor hogy lehetek ennyi fiú számára vonzó? (Kérlek kíméljetek meg a rosszindulatú, durva megjegyzésektől, kapok így is eleget!)23/L

2015. okt. 5. 11:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%

"Nagyon kedves vagy, de képzeld nem szoktam csak úgy lefeküdni akárkivel. Én is próbálok finom lenni: nézz tükörbe és mondd bele, hogy egy nyápic vagy, aki meg egy nőnek sem kell! :)"

Egy ilyen reagálás után nem egy nagy művészet megállapítani, hogy egy beképzelt, flegma pitsa vagy.

A másik: itt senki nem feltételezte rólad, hogy könnyűvérű lennél. Ez egy általános vélemény, amiben sok igazság van, hogy amelyik csaj nem néz ki tökéletesen, annál jobbak az esélyek, akár egy kufircra, akár kapcsolatra, mivel a csaj nem engedheti meg magának, hogy csak a legjobb férfiak közül válogasson. Azt hittem ez elég egyértelműen lejön a mondandómból, de talán nem ártana még fejre is gyúrni egy keveset.

2015. okt. 5. 15:22
 12/16 A kérdező kommentje:
Khm.... E/2-ben beszéltél haver, te kezdtél személyeskedni azonnal. Névtelenül mindenkinek nagy a pofája, tudjuk....LOL
2015. okt. 5. 20:51
 13/16 anonim válasza:
43%

van arc bőven, az már biztos.

pont az ilyen öntelt szutyok csajoktól ráz ki a hideg, akik még úgy is csak kizárólag olyan választ fogadnak el, úgy hogy nem is látta senki hogy néz ki, hogy "biztosan nagyon gyönyörű lehetsz, és férfiak ezért omladoznak a lábaid előtt"

remélem soha nem botlok bele a fajtádba, a fogad fehérjét meg az első kommentedben ki is mutattad, ne csodálkozz ha mindenki fikáz, mert ezt érdemled, egy fikarcnyival sem többet.

2015. okt. 6. 14:08
 14/16 anonim válasza:
,,Jujjjujj az üvegcipőm túl szoros!!!" lol...
2015. dec. 2. 13:42
 15/16 anonim ***** válasza:
kisugárzás
2015. dec. 27. 13:23
 16/16 anonim ***** válasza:
lófejed van
2016. júl. 22. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!