Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha csúnya vagyok, hogy tetszhe...

Ha csúnya vagyok, hogy tetszhetek a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Az a hatalmas dilemmám akadt, hogy az emberek folyton olyan személyekhez, hírességekhez hasonlítanak, akik elég csúnyák, sőt a legtöbb férfi iszonyodik tőlük, s mégis a pasik 90 százaléka (akikkel találkozom) oda van értem és megpróbálnak valahogy közel kerülni hozzám. Én magam abszolút nem látom ezeket az embereket önmagamban (Amy Winehouse, Lady Gaga, Cinthya Diktátor), mondjuk szépnek sem érzem magam, ami azt illeti. Mégis ha ilyen csúnya nőkre hasonlítok, akkor hogy lehetek ennyi fiú számára vonzó? (Kérlek kíméljetek meg a rosszindulatú, durva megjegyzésektől, kapok így is eleget!)23/L

2015. okt. 5. 11:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Próbálok finom lenni. A megfejtés a lábaid között van. Az feledteti, hogy a többi részed nem olyan szép.
2015. okt. 5. 11:49
 2/16 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, de képzeld nem szoktam csak úgy lefeküdni akárkivel. Én is próbálok finom lenni: nézz tükörbe és mondd bele, hogy egy nyápic vagy, aki meg egy nőnek sem kell! :)
2015. okt. 5. 11:52
 3/16 anonim ***** válasza:
73%

ezek a nők közönségesek és hivalkodóak. Ha ezekhez hasonlítanak, és nem tetszik, két dolog lehet, amit meg lehet állapítani:

1.finoman és elegánsan, de visszafogottan (!) öltözködj, hajad, sminked is is ilyen legyen.

2. nem jó társaságban akarod magad elfogadtatni... (nekem meg kellett néznem, hogy is néznek ki a fent említettek.. az ő képzeletüket meg kitöltik ezek a közönséges némberek - és nincs hely a te valódi személyiséged felfedezésére - ezért "hasonlítanak" és soha nem is fogja érdeklen a valódi lényeged őket. Ez minden "hasonlítgatós " ökörségre igaz.)

2015. okt. 5. 11:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy valaki szamara lehet X a leggyonyorubb,mig mas a legcsunyabbnal talalja. Kinek mi a szep..

Egyebkent ez a harom enekes,teljesen mas kulsovel rendelkezik,estleg arra utalhattak, hogy mindegyiknek eleg egyedi stilusa van,lehet neked is az van

2015. okt. 5. 12:01
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, amiket írtál az meg van, nem öltözködöm közönségesen, sminkelni is nagyon keveset szoktam (szempillaspirál, meg nagyon kevés pirosító, nincs is többre időm). A barátaim mind azt mondják, hogy nem igaz amiket mondanak, de én nem tudom ezt sajnos eldönteni, mert nem látom magam külső szemmel. Nagyon rossz érzés amikor valaki ilyet mondd, ráadásul általában olyan emberek mondják, akik hát finoman szólva nem vonzóak és általában butácskák is,meg közönségesek. A munkám miatt sajnos, nem tudom őket kizárni.
2015. okt. 5. 12:02
 6/16 A kérdező kommentje:

ma 12:01

Igen amúgy szerintem is tök máshogy néz ki mind a három! :D Ami még nagyon vicces, hogy rajtuk kívül hasonlítottak már Liv Tylerhez, Palvin Barbihoz, Jennifer Anistonhoz is! :D Így még ambivalensebb a dolog szerintem, holott ezek nem estek rosszul, de hozzájuk sem hasonlítanám magam, max A.J.-hez nagyon picit! Néha már az az érzésem, hogy alakváltó vagyok! :D

2015. okt. 5. 12:07
 7/16 anonim ***** válasza:
Bocs,de szerintem alaptalanul nyafogsz csak..
2015. okt. 5. 12:18
 8/16 opened paradise ***** válasza:
Amíg nem Steve Buscemi...nem aggódnék :D
2015. okt. 5. 13:38
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
A megfejtés: nem vagy csúnya, csak nyafogsz/dicsekedsz, nem tudom eldönteni melyik a kettő közül. Meg amit már írtak előttem: lyuk lyuk, ráadásul ami körül nem olyan idilli a környezet, abba általában könnyebb bejutni.
2015. okt. 5. 14:10
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért feltételezed rólam, hogy könnyűvérű lennék, főleg miután elmondtam, hogy nem vall rám abszolút. Arra is megkértelek titeket, hogy ha rosszindulatú vagy, ne írj ide. Kép feltöltés nélkül, hogyan is tudok beképzelt lenni? (no persze az olyanok miatt, mint te is az életben nem vetemednék ilyesmire). Ja és még valami, az, hogy nem igazán előnyös a külsőm, az azt jelenti, hogy r.banc vagyok, vagy a férfitársadalom olyan okos, mint Te és két pillantásból, illetve telepátia útján meg tudja ezt állapítani?
2015. okt. 5. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!