Mit gondoltok, ez így mennyire megy el, mennyire elfogadható alak? L (kép)
Szóval elég önbizalomhiányos vagyok... És formátlannak érzem magam stb. Viszont nincs időm normálisan, rendszeresen edzeni/tornázni.
Nagyon ŐSZINTE véleményekre várok, kritikát szívesen fogadok!
Köszönöm!
31-es, én nem arról beszélek, hogy annyi elég. Mert tudom, hogy nem elég ahhoz, hogy valaki jól nézzen ki. Én azt próbáltam a tesi órával szemléltetni, hogy a többiekhez képest jól bírom a dolgokat.
De nem fogok egy szöveget értelmezni sem tudó vadodegennel vitába szállni. Írj amit akarsz.
Mindenki más véleményét (legyen az NEGATÍV, vagy pozitív) tényleg nagyon köszönöm.
Szerintem ilyen alak miatt nem kéne önbizalom hiányosnak lenned ,mert igenis szép!
Mivel őszinte véleményt vártál ,így leírom ,hogy személy szerint ,mint már többen is egy kis edzést javasolnék. Nem kell sok ,mert szerintem csinos vagy ,ezért maga az önbizalom hiányt sem értem ,de ha az alakod miatt van ,akkor edz. Én is ezt teszem és jobban érzem magam a bőrömben. :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!