Mit gondoltok, ez így mennyire megy el, mennyire elfogadható alak? L (kép)
Szóval elég önbizalomhiányos vagyok... És formátlannak érzem magam stb. Viszont nincs időm normálisan, rendszeresen edzeni/tornázni.
Nagyon ŐSZINTE véleményekre várok, kritikát szívesen fogadok!
Köszönöm!
Érdekes, hogy névtelenül majdnem mindenki leszólja a nem "modellhibátlanságú", de szép alakot. A valóságban a fiúk nyáladzanak az ilyen alakért, de itt, gyakorin úgy csinálnak, mintha csak azok lennének vonzók, akik úgy néznek ki, mintha a "tökéletesség" receptje szerint gyártották volna őket...
Igaz, hogy a kérdezőn semmi izom nincs, de azt mondani, hogy "ehh, tűrhető", egyszerre hazugság, bunkóság, és meggondolatlanság, mert sportosság nélkül is szép alakja van. Csinos.
szerintem teljesen jó az alakod.
és egyetértek az előttem szólóval. akik azt mondják hogy még elfogadható, meg nem olyan szép, azok csak szeretnének ilyen alakú barátnőt...
Hibátlan!
Az orvostól ilyenre kaptam receptet! Te lennél? :-)
Ja és 17 vagyok.
Kérdeztétek privátban.
Elég csalókák lehetnek a képek mert elég közeliek (mármint az oldalsó. Nem látjuk a teljes alakot csak 1 kiragadott darabbot ezért konkrétat nem fogok mondani, de szerintem HA gond is van az alakoddal az biztos nem nagy.
Konkrétat csak úgy lehet mondani ha a lábfejedtől/bokádtól a nyakad alsó részéig lehet látni mert akkor látszik az egész körvonala.
Tudom hölgyektől nem illik megkérdezni, de hány kiló vagy és kb hány centi?
A sok gyikes privát kaszanovát meg én hanyagolnám mert vannak itt furcsa élőlények, de te tudod:)
kaszanovákat*
Ja és még annyit hogy amik a képeken látszódnak vonalak, azok növés közben alakultak ki(striák) vagy te is vagdostad magad?
1) genetikától nem leszel hájas. SOHA.
2) Szerintem nincs baj az alakoddal, popóra meg pocira kell gyúrni, és jó lsez az. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!