Hogy legyek olyan szép, mint a gazdag lányok?
Nekem sajnos nem telik designer ruhákra, műkörmösre, kozmetikusra, ajakfeltöltésre, high end cuccokra.
Csak a New Yorkerből és a H and M-ből tudok öltözködni (nincs errefelé turi), drágább sminktermékeim vannak ugyan, de csak pár alap holmi.
Ők hogy a fenébe csinálják, hogy minden percben gyönyörűek?
Nem pénzen múlik hogy ki szép... ha alapból ronda vagy akkor sminktől meg drága ruháktól sem leszel szebb.
Annyi a lényeg hogy előnyösen, nőiesen öltözz. Ezt lehet olcsó ruhákból is, lényegtelen. És ugyanígy fontos az előnyös ápolt frizura, hozzád illő smink, megfelelő arc és bőrápolás. Ehhez sem kell semmiféle drága termék, se kozmetikus és hasonlók.
"Ők hogy a fenébe csinálják, hogy minden percben gyönyörűek"
Sehogy. Nezd meg oket egyszer smink nelkul, amikor kocosan, almosan, budos szajjal, nagyokat szellentve kimasznak reggel az agybol.
Amiket felsoroltál, mind visszataszító, legalábbis nekem.
Aki szép, az smink nélkül, egy 15 éves pulóverben is az. Szép arc, mosoly, és szép haj, ennyi a titka. A jó alak meg nyilván genetika és/vagy befektetett munka függvénye. Ettől lesz egy nő minden percben gyönyörű, nem a pénztől.
Találd meg a hozzád illő frizurát, szemedhez (és szemöldöködhöz) illeszkedő természetes vagy legalább annak hihető hajszínt. Ruhából meg nem a drágábbik szokott a szebbik lenni. Úgy legyél szép, hogy közben szolid, kedves, szerethető maradsz. Más dolgod nincs.
Az a nagy helyzet, hogy ilyen "500 GDP-s" szamárháton járó országokban szebb arcú lányokat látok, mint itt akárhány csillogó plázában együttvéve. Megette már a fene, amikor azt hiszitek, hogy a körmöket kell izélgetni... Ráadásul a férfiakat az ilyen részletek semennyire nem érdeklik. 32/F
Pfuu te milyen buta vagy -.- azt hiszed h csak mert vkin egy kilo vakolat van mar rögtön szep is? Mukorom ajak feltoltes...mer nem azt kerdezed h hogyan lehetsz te is hülye p*csa? Csak H&M-ből tudsz vasarolni? Ó te szegeny lany! :( Én allandoan csak turizni szoktam és mégis jól öltözök. Egyáltalán nem sminkelem magam mégis elegedett vagyok magammal és másoknak is tetszem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!