Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy legyek olyan szép, mint...

Hogy legyek olyan szép, mint a gazdag lányok?

Figyelt kérdés

Nekem sajnos nem telik designer ruhákra, műkörmösre, kozmetikusra, ajakfeltöltésre, high end cuccokra.

Csak a New Yorkerből és a H and M-ből tudok öltözködni (nincs errefelé turi), drágább sminktermékeim vannak ugyan, de csak pár alap holmi.

Ők hogy a fenébe csinálják, hogy minden percben gyönyörűek?

2015. okt. 1. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
A műköröm meg ajakfeltöltés a legnagyobb baromság, a hideg kiráz tőle, meg a műmellektől is. Nagyon sok fiú/férfi így van ezzel. Az meg hogy milyen márkájú a cuccod, az értelmesebbeket nem fogja érdekelni. Egy kis szolid smink bőven elég, vegyél olyan ruhákat amire van pénzed és tetszik. Megkérdezem egyik ismerősömet elküldhetem-e a képét, ő se csilivili több tízezres cuccokba jár, nincs agyonsminkelve, közben meg tényleg nagyon szép, népszerű.
2015. okt. 1. 22:45
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem pénzen múlik hogy ki szép... ha alapból ronda vagy akkor sminktől meg drága ruháktól sem leszel szebb.

Annyi a lényeg hogy előnyösen, nőiesen öltözz. Ezt lehet olcsó ruhákból is, lényegtelen. És ugyanígy fontos az előnyös ápolt frizura, hozzád illő smink, megfelelő arc és bőrápolás. Ehhez sem kell semmiféle drága termék, se kozmetikus és hasonlók.

2015. okt. 1. 22:46
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Mutass mar konkrét példát. Sok menő lánynak is van H&M ruhája .. Csak ügyesen varialjak őket
2015. okt. 1. 22:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Ők hogy a fenébe csinálják, hogy minden percben gyönyörűek"

Sehogy. Nezd meg oket egyszer smink nelkul, amikor kocosan, almosan, budos szajjal, nagyokat szellentve kimasznak reggel az agybol.

2015. okt. 1. 22:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Amiket felsoroltál, mind visszataszító, legalábbis nekem.

Aki szép, az smink nélkül, egy 15 éves pulóverben is az. Szép arc, mosoly, és szép haj, ennyi a titka. A jó alak meg nyilván genetika és/vagy befektetett munka függvénye. Ettől lesz egy nő minden percben gyönyörű, nem a pénztől.

2015. okt. 1. 23:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Találd meg a hozzád illő frizurát, szemedhez (és szemöldöködhöz) illeszkedő természetes vagy legalább annak hihető hajszínt. Ruhából meg nem a drágábbik szokott a szebbik lenni. Úgy legyél szép, hogy közben szolid, kedves, szerethető maradsz. Más dolgod nincs.

Az a nagy helyzet, hogy ilyen "500 GDP-s" szamárháton járó országokban szebb arcú lányokat látok, mint itt akárhány csillogó plázában együttvéve. Megette már a fene, amikor azt hiszitek, hogy a körmöket kell izélgetni... Ráadásul a férfiakat az ilyen részletek semennyire nem érdeklik. 32/F

2015. okt. 2. 00:30
 7/11 anonim ***** válasza:
58%

Pfuu te milyen buta vagy -.- azt hiszed h csak mert vkin egy kilo vakolat van mar rögtön szep is? Mukorom ajak feltoltes...mer nem azt kerdezed h hogyan lehetsz te is hülye p*csa? Csak H&M-ből tudsz vasarolni? Ó te szegeny lany! :( Én allandoan csak turizni szoktam és mégis jól öltözök. Egyáltalán nem sminkelem magam mégis elegedett vagyok magammal és másoknak is tetszem.

16/L

2015. okt. 2. 01:01
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
Nekik a kisugárzásuk más.... sugározzák hogy nekik k*rvára gondtalan az életük és ezt tudatják is másokkal
2015. okt. 2. 01:20
 9/11 Sunshinedoll ***** válasza:
89%
Nem kell ám mindenhez sok pénz, egy jó szájceruzával lehet vastagabb ajkakat csinálni, és egy profi bőrápoló rutinnal kozmetikushoz se kell járni, olcsó ruhákkal is lehet valakinek jó stílusa, míg drága cuccokból is lehet sz-rul öltözködni (rengeteg ilyet látok, hogy a márka beszél a stílus helyett).
2015. okt. 2. 13:35
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
7-es. Az lehet, hogy szépen feltudsz öltözni turiból is, de hogy a ruháidon kívül semmi kifinomultság, nőiesség nincs rajtad az egészen biztos az írás stílusod alapján.
2015. okt. 2. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!