Milyen parfümöt tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Valami nagyon "dögösre" gondolok, aminek jó tartós az illata. Lehet kb. 10.000 Ft-ig.2008. szept. 9. 22:33
11/15 anonim válasza:
nekem egy francia barátnőm azt tanította,hogy az a jó parfüm,amit nem érzel magadon-a bőröd alkalmazkodni tud hozzá és ezért nem lesz "pacsuli" szagod.
12/15 anonim válasza:
Nekem Hugo Boss XX a kedvencem, nagyon kifinomult ízlésre vall ez az illat. Mondjuk azért többe kerül,mint amennyi a keret,de azért én merem ajánlani.
13/15 anonim válasza:
Az én kedvencem a Bvulgai Omnia Christalline, és a Gucci Rush 2. Nem túl erősek, de egésznap érezni, és nagyon kellemes illatok.
14/15 anonim válasza:
Most vettemm uj christina aguilera parfümöt(piros üvegcse.
Isteni illat,és érzem egésznap magamon
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Már csak egy kis idő kellene, hogy el tudjak menni "szaglászni" egy parfümériába...:))
2008. szept. 12. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!