Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért lett divat a fiúknál/fér...

Miért lett divat a fiúknál/férfiaknál az, , elnőiesedés"?

Figyelt kérdés
Rózsaszín pólók, ecsethaj, lányos sportcipők, V nyakú kivágás, inkább szteroiddal v porrol szerzik az izmokat nem dolgoznak meg érte. Mi ez?Ez honnét indusz el mitől is miért? Tetszik ez nektek vagy sem?

2015. szept. 30. 01:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Bizonyára a 15 éves, arany fuxokkal, rózsaszín pólóval és ecsetfejjel felszerelt Józsika majd XIV. Lajosra fog hivatkozni neked, mikor megkérdezed tőle, hogy

"Mé'vagyßuzi".

2015. szept. 30. 12:40
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

10.! Azok régen nemesi emberek voltak, az volt a kor előkelő kinézete de csakis a nemeseknél, a pór nép nem úgy öltözött...

De egyébként a trendek mindig vagy visszatérőek, vagy újulnak, de szerintem nem jellemző nálunk az elnőiesedés, a rózsaszín pl Francia o, vagy előkelő helyen az elegáns férfi ing, pulcsi velejárója.

De ettől független lehet röhejesen bénán, bzisan is kinézni vagy szolid nőiesen, pl feszülős nacikban, festett hajjal, sminkel, unisex cipővel, én is szoktam nőiesre venni az öltözetem, de összességében férfinak nézek ki, az arány és a mérték nem mindegy!

2015. szept. 30. 12:42
 13/22 Sunshinedoll ***** válasza:
92%

Régen a rózsaszín a kisfiúk színe volt, mert az magasztosabb és felsőbbrangú szín volt, mint a kék, viszont Hitler rányomta a rózsaszínt a melegekre megkülönböztetés céljából, azóta számít lányos színnek (amit nem nagyon értek, tekintve, hogy a melegek még véletlenül sem nők, de hát ki a franc érti a társadalom logikáját.. no meg Hitlerét).

Aki fehérjeport iszik, annak is ugyanúgy edzenie kell, hogy menjen rá izom, meg a szteroidtól is, ha elég lenne fehérjét enni az izomnöveléshez, az összes edzőterem csődbe menne.

Nem az én reszortom poliszolni a férfiak öltözködését, ha némelyiknek az ecsethaj tetszik, hát mit érdekel engem? Én is baromi allergiás vagyok rá, ha egy férfi próbál belepofázni abba, hogy kéne kinéznem.

2015. szept. 30. 12:43
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Az edzés még véletlen sem férfias tevékenység. Az edzés mindig is semleges tevékenység volt, és mindig is az lesz.

A testépítés viszont egy az egyben búza-nevelde. Ellenben pld. az erőemeléssel, súlyemeléssel (persze ezekről az átlag ember még csak nem is hallott).

///

Vicces, hogy olyanok beszélnek Hitler logikájáról, akiknek fogalma sincs Hitlerről (vagy akár a logikáról, for that matter).

2015. szept. 30. 13:38
 15/22 anonim ***** válasza:

"A testépítés viszont egy az egyben búza-nevelde."

Perszepersze.

2015. szept. 30. 13:58
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Valakinek nagyon nem tetszett a testépítés nőiességét kifejtő válaszom, így törölték. :)

Csak nem magára ismert valamelyik búza? :)))

2015. szept. 30. 16:27
 17/22 anonim ***** válasza:
93%
Ha a nők lehetnek férfiasak, akkor hagy legyenek már a férfiak is olyanok amilyenek akarnak. Mit számít ez? Magánügy ki hogyan néz ki. Felőlem minden pasi növeszthet seggig érő hajat, sminkelhet, járhat tűsarkúban is. Nem fog tetszeni, de semmi közöm hozzá, megtehetik. Ahogy én is járhatok katonai gatyában, bakancsban. Ez senkit nem zavar érdekes módon.
2015. szept. 30. 16:33
 18/22 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg le kellett pontozni, marharépák. Ugyanazt írtam, mint ti. Eh. A polihisztor meg homofób kommentek aztán jobbak, bocs. Undorító egy társaság - tisztelet a kivételnek.
2015. szept. 30. 16:44
 19/22 A kérdező kommentje:

Eddig 3 tipusu válasszal találkoztam:

1. lehurrogás, szókiforgatás: én nem írtam azt h a sportcipő nem férfias, csak a lányosak nem azok(lila,rózsaszín), ezért is írtam h lányos sportcipők. Lehet h a rózsaszín szín Hitler óta lányos, a lényeg h most az. Mondjuk a porokról valóban félreérthetően írtam. Ott arra gondoltam h nekem néhány ismerősöm aki alig edz és sok port szed, az edzőteremben is csak szinte úgy látni őket h inkább beszélgetnek ( és micsoda véletlen h pont ezeknek a fiúknak lett hamar izmuk...). Hát lehet h úgy látjátok az ecsethaj nem lányos, de akikkel eddig beszéltem mind annak tartották velem együtt ( a V nyakú kivágást is).A lányok is lehetnek férfiasak. Csak úgy látszik én egy ilyen konzervatív ember vagyok: szeretem ha a nők nőiesek, a férfiak meg férfiasak. Meg attól h még nem tetszik nekem, attól még hordhatják, szabad országban élünk, mindenki azt csinál amit akar. Lehet nem kioktatni akartatok, de néhány kommentből úgy eset le :(. Én nem egy rosszindalatú ember vagyok a gép mögött, sokkal inkább kiváncsi :) Éppen ezért érdekelt az h ez honnét indult és h miért, ill. h nektek tetszik-e. És mivel kaptam erre remek válaszokat, itt jönnek képbe a 2. tipusu válaszolók, akik hasznos válaszokat írtak a feminizmusról, a társadalomról és még sorolhatnám. Nekik nagyon szépen köszönöm, mert megértettem ennek az egész ,,folyamatnak" a lényegét. Ezeknek a válaszoknak örültem a legjobban. Valamint én még poénos válaszokat is szeretek olvasgatni, ők a 3. tipusu válaszolók. Pl. az nagyon tetszett ha megkérdeznénk egy ilyen gyereket h miért öltözködik így, akkor nem XIV. Lajosra hivatkozna. Ezen jót nevettem :D

2015. okt. 1. 18:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Ja hát szerintem a kamasz korúaknál vannak ezek a dolgok amint írtam, az izomnöveléstől eltekintve. De úgy látom a kamaszoknál is a menő, jobb módúak olyan lazák, hogy nagyon rámennek a külsőre és bevetnek nőies praktikákat vagy stílust, hogy atom vagány, erősebben fogalmazva idióták legyenek.

De ami volt a 75-80-as években asszem, hogy a pasik, sztárok a most ismert leggingsekben jártak, akár pamutos párducmintás, vagy a fényes sztreccs anyagúak, amik kiadták amit kell, és a hajuk is hosszú volt, szóval akkor még nőiesebbek voltak, mégis biztos remekül érezték magukat az emberek úgy.

2015. okt. 1. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!