Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol vehetek szokatlan méretű...

Hol vehetek szokatlan méretű férfi cipőt?

Figyelt kérdés

A kérdés adott: mely boltokban lehet kapni a konfekciónál nagyobb illetve szélesebb, lehetőleg kényelmes gyaloglócipőt, amiben naponta lejárhatok 5-6km-t, anélkül, hogy ripityára törné a lábam?

Esetleg tudtok-e olyan cipészt, aki mindennapos használatra is gyárt cipőket, és nem csak alkalmi bohóccipőt?

Egyébként széles lapát lábam van, amely 11cm széles és 26cm hosszú. Gyakorlatilag 2:1 a hossz/szélesség arány.

----------

Amikor még gyerek voltam (90-es évek) mindig csodálkoztam, hogy mekkora csónakokat árulnak a cipőboltban, a boltok készletén rendszeresen megtalálható volt az 51-es méret, és még a nagyon széles 3E-s méret is előfordult.

Most viszont az a helyzet, hogy az internetes katalógusokban megáll az ész 46-osnál. A szélességgel pedig nem is foglalkoznak már egyáltalán.

Gyakorlatilag nagyapámtól örökölt agyon toldozott foltozott bűnronda parasztcipőkben járok, mert nem találok nekem valót egyszerűen.

2015. szept. 28. 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Én ugyan nő vagyok, de hasonló problémával. Úgy érzem a boltokban évről-évre egyre keskenyebbek a cipők, röhej.

Amikkel nem volt gondom: Martens (nem csak bakancsot gyártanak!), túracipők (Merrell, Columbia és hasonló kategóriák), régi típusú "deszkás" cipők (pl Vans Churchill, de szinte minden sport márkának van ilyen fazonú cipője), Converse, military bakancs.

Méretre elég sok helyen varrnak, személyes tapasztalatom nincs egyikkel sem, pl Alföldi cipő.

2015. szept. 28. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!