Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok mindenk...

Miért van az, hogy sok mindenki szerint nagyon szép vagyok, de én mégsem így érzem?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert olyan vagy, mint a többi tini. Amikor az anorexiásra már mindenki úgy néz, hogy "úristen, hogy lehet valaki ilyen vékony", akkor ő belenéz a tükörbe, és rémülten tapasztalja, hogy "wáá de dagadt vagyok, le kell fogynom". Te ugyanígy vagy a szépségeddel - mindenki szerint szép vagy, csak te nézel úgy a tükörbe, hogy "fúbameg de ronda a a csaj a tükör mögött...". Nem vagy vele egyedül, a tizenéves lányok között eléggé elharapózott jelenség. Hogy miért van? Azért, mert nem akarsz nagyképű lenni, de annyira, hogy azzal már átestél a ló másik oldalára.
2010. márc. 14. 16:55
 2/8 A kérdező kommentje:
csak az a baj,hogy már rég nem vagyok tini:)
2010. márc. 14. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok.

Az a baj ezzel, hogy nagyon sok mindenben gátol ez az önbizalomhiány. Ha pl megnéz valaki az utcán akkor az jut eszembe, hogy tuti azért néz, mert: kócos vagyok, el van kenődve a szemfestékem, rosszul áll ez a kabát stb. Elég rossz dolog ez...

21/L

2010. márc. 14. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok,hogy mások mondják rám hogy csúnya vagyok. én szépnek látom magamat a tükörbe!

legalább bevallom..

2010. márc. 14. 17:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Én ha tükörbe nézek, mindig megijedek, hogy istenem, mióta vagyok ilyen csúnya. Aztán elmosolyodom :) eszembe jut pár szép dolog, és megállapítom hogy aranyosan mosolygok :D és ha szép nem vagyok :D legalább mosolyogjak, mert jóláll...

egy szerény :D 13 éves

2010. márc. 19. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Igazából a tükör csak arra jó, hogy megnézd, jól áll-e rajtad a ruha. Az arcod viszont totál (lehet kis túlzás) nem olyan, mint a tükörben, mint amilyennek a többiek látnak, mert a tükör egy fordított képet ad vissza... Mióta rájöttem (régóta, nem vagyok gyp-s:D), azóta dupla tükörrel nézem az arcom, ha mustrálni akarom, hogy szép-e vagy nem.:D Ez azt jelenti, hogy beállok a tükör elé, fogok egy másik tükröt, és abban megkeresem a tükörképem. Az az én arcom, a tükörkép tükörképe, szóval ami a fotókon is van, amilyennek mások is látnak. Furcsa :D (nekem, mert nem fotózom magam sokat).
2010. máj. 7. 20:42
 7/8 A kérdező kommentje:
utolsóval teljesen egyetértek:)
2010. máj. 7. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Én meg úgy vagyok vele, hogy a tükörképemet szebbnek látom, mit a saját fejemet... :S

(Mondjuk így se, úgy se tartom magam szépnek, de mindegy.)

2010. júl. 22. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!