Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy farmerdzsekit hogy lehet...

Egy farmerdzsekit hogy lehet picit átalakítani?

Figyelt kérdés
Gondolok itt, hogy esetleg az ujjait levágni, valami felvarrókat rátenni, feliratokat stb...? Esetleg picit megszaggatni, rojtosítani.
2010. márc. 14. 15:13
 1/10 anonim válasza:
Milyen stílus alapján? Nekem pl. Nagy-Magyarország felvarróim voltak rajta, de rajzolhatsz rá lakkfilccel is, az is jól nézhet ki.
2010. márc. 14. 15:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát kb. hasonló stílus alapján mint a tied. Főleg ilyen nemzeti jelképes cuccok kénének rá. Meg esetleg ugye az ujjait levágni és picit kirojtosítani.
2010. márc. 14. 15:41
 3/10 anonim válasza:
Hmm.. Ha van mellső zsebe, akkor oda tehetsz pl. kitűzőket. Karra, gallérra mehetnek felvarrók. Az ujját akkor vágd le, ha jobb az idő (szerintem).
2010. márc. 14. 15:42
 4/10 A kérdező kommentje:
És ilyen szakdásokat, rojtokat hogy lehetne rá csinálni?
2010. márc. 14. 15:51
 5/10 A kérdező kommentje:
*szakadásokat
2010. márc. 14. 15:51
 6/10 anonim válasza:
Azt nem tudom, ilyesmiben nem vagyok jártas..:/
2010. márc. 14. 15:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Semmi gáz.:D Azért nagyon köszi a segítséget.
2010. márc. 14. 16:03
 8/10 anonim válasza:
Ha segítettem, akkor nincs mit :D
2010. márc. 14. 16:07
 9/10 anonim ***** válasza:
ugyan nem kabátot de egy gatyámat én is megcsináltam. recés késsel kell az anyagot kapargatni, akkor előtűnnek azok a fehér szálak, nagyon jól néz ki és könnyű megcsinálni. aztán én vágtam rá lyukakat és szélüket vastag, színes fonallal pelenkaölttésel körbevarrtam. nagyon aranyos lett, bár azt hiszem ez egy kabáton kevésbé mutat. de vághatsz rá lyukat és belülről rávarrsz valamilyen más anyagot(más farmerből vagy valami mintás szövetet, akármit), az nagyon jól néz ki.
2010. márc. 14. 16:27
 10/10 anonim ***** válasza:

kikoptatni is lehetne kicsit itt-ott, hogy világosabb legyen.

ha szakadásokat akarsz arra vannak a youtube-on nagyon jó videok, csak keress rá.

ja és biztosítótűket is tehetnél rá, esetleg gyöngyökkel valami feliratot vagy mintát, bármit amit szeretnél.

2010. márc. 14. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!