Hogyan tudnám átalakítani a Fila táskám (a tesco szatyrom)?
Figyelt kérdés
Még a Tesco akció elején szereztem egy fila oldal táskát de amióta ilyen elterjedt fel se veszem. Hogyan tudnám általakítani?2011. szept. 10. 14:11
2/7 anonim válasza:
Annyira úgysem tudod átalakítani, hogy felismerhetetlen legyen.
Plusz lógókat tudsz rákötni, esetleg hímeztetni az elejére, kitűzőket, díszeket rakni rá...
3/7 anonim válasza:
nekem is van. én még a tesco-s akció előtt vettem azóta nem hordom mert mára szánalommá fajult... szóval szerintem égesd el! ;)
4/7 anonim válasza:
nekem ilyen táskám van,de már rá le lehet szinte ismerni.
az alkoholos filc csodákra képes:D
az oldalán a hálórészt átszíneztem,sötét kékre,persze a piroson sötétlilaként látszik.a szegély meg zöldre..rá egy egyedi minta amit szintén én csináltam:)
kaptam pár dicséretet is rá..h milyen jó táskám van:D
5/7 anonim válasza:
persze tudom h neked nem ez a fajta van..de gondoltam 5letmerítéshez leírom:D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Most beindítottad a fantáziámat!
2011. szept. 21. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!