Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék egy karkötőt készíte...

Szeretnék egy karkötőt készíteni, hol szerezhetném be a hozzávalókat?

Figyelt kérdés

A karkötőt a következő képpen szeretném, hogy kinézzen: Van egy gumi karszalag, mely rugalmas. És azon kis fekete, fehér korongok lennének, vízszintesen átfűzve a gumiszalagon.

Itt egy kép az elkézelésről: [link]

Szerintetek milyen anyagból legyenek a korongok, netán kaphatóak az ötletemhez megfelelő kellékek valahol?

2015. szept. 25. 00:03
 1/2 infomoly ***** válasza:

Sejtem mit szeretnél, egy lapos korong alakú gyöngyöt, ami két lapos oldalán van kifúrva. Ráadásul széles lyukkal, hogy egy szalag átférjen rajta?

Hááát... Ritka, az ilyen gyöngy. Próbáld meg nagy lyukú gyöngyként vagy köztesként keresni az ékszerkellékes webáruházakban. Én egyenlőre nem találtam ilyet. Vagy esetleg a Jófogáson ilyen típusú karkötőt keresni és azt szétszedni... :-)

Vagy van olyan korong vagy lencse alakú gyöngy, aminek kisebb a lyukja. De szerintem gumis damil átfér rajta, ha úgy jó.

Pl.:

[link]

[link]

Vagy készítesz te magad süthető gyurmából, de készíttethetsz is a Meskán valakivel, aki gyurmaékszereket árul.

2015. szept. 25. 08:53
 2/2 A kérdező kommentje:
+infomoly köszönöm szépen nagyon a segítségedet!^^
2015. szept. 25. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!