Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Beraknátok képeket a saját...

Beraknátok képeket a saját tetoválásotokról?

Figyelt kérdés
Esetleg egy kis "háttér-sztorit" is mellékelhettek hozzá, hogy miért pont az adott minta, mit jelképez számotokra, vagy bármi egyéb, ami eszetekbe jut. :)
2010. márc. 14. 00:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem rakok be képet,ne hari,mert az felismerhető :)de nekem van egy a gyűrűsujjamon (a páromnak is ugyanolyan,ez egy "előeljegyzés" vol),ez nonfigurativ,meg van egy a csuklómon,az meg a párom nevének a kezdőbetűje. te is szeretnél?
2010. márc. 14. 00:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, már régóta tervezem, mostmár csak az anyagiakon múlik. :)
2010. márc. 14. 00:49
 3/9 anonim ***** válasza:
és hova,mit?
2010. márc. 14. 00:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Egy szépen kidolgozott hollót a lapockámra, illetve egy tarantulát a bokámra.
2010. márc. 14. 01:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék a csuklómra olyan tetkót aki kedves nekem!Mennyibe került,fájt,és mi a tiédnek a kezdőbetűje ha nem vagyok indiszkrét?
2010. márc. 14. 01:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
az enyém egy J betű,nőies,mert ilyen "csavarodott",ha érted mire gondolok. NAGYON fájt,de ennyit megért nekem. a westend-be csináltattam,ott jó tetoválósok vannak. ja és 10ezer volt.
2010. márc. 14. 01:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont a westendben cseszték el a tetoválásom, ráadásul baromi drága volt... :D Szóval én oda tuti nem mennék. Bár elképzelhető, hogy én vagyok a 100ból az 1 szerencsétlen akinek elrontotta, és neked lehet, hogy szépet csinál majd. :)
2010. márc. 14. 02:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
képet én sem rakok be, mert nagyon egyedi, azonnal felismeri, aki ismer engem. viszont azt elmondhatom, hogy jelképzei az élet csodáját, a közös eredetet, az emberi lét szépségét és persze azt is, amit tanulok és amit dolgozni szeretnék. nagyon régen tudtam, hogy tetoválást szeretnék és amikor beugrott, hoyg mit is, azonnal megcsináltattam éppen pont érettségi után. most 20 vagyok, azóta is büszkén viselem. tervezem a következőt, ami inkább valami szép lesz inkább valami művészi vonal, de még nem jött az ihlet. 20/L
2010. márc. 14. 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a derekamon van a csípőm fölött! Halálra izgultam magam hogy fájni fog, a lehető legrosszabbra számítottam, mindenki azt mondta h fájni fog! Leültem a padkára, meghallottam a "zsizsegést" összeszorítottam a fogaim, majd ellazultam! Mintha epillálták volna a hátam :D Semmi extra, persze vannak érzékenyebb testrészek is, ami biztos fáj, az oldalamhoz haladva viszont már kicsit kellemetlen volt, de simán kilehet bírni azt mondom
2010. márc. 15. 20:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!