Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A microdermal piercienet...

A microdermal piercienet fülbe is lehet rakatni?

Figyelt kérdés

Szeretnék 15-16 éves korom körül egy tragus piercinget, de az átszúrással nem tudnék a jobb fülemmel zenét hallgatni és ilyen dolgokat csinálni amihez fülhallgató kell.

Tudom hogy 15-16 éves koromig változhat a véleményem a tragusról de most még nagyon szeretném és érdekelne, de egy piercing szalonba lehet kicsit ciki lenne beállítani 13 évesen és miután jól átgondoltam a kozmetikusnak a fülbelövő készüléke nem biztos hogy áttudná lőni, de amúgy nem is bíznám annyira a kozmetikusra ezt a műveletet.

És mielőtt bárki megkérdezné miért pont a jobb fülemmel nem tudnék zenét hallgatni, most ide beírom, a bal fülembe már van egy helix.

Bocs ha a végénél kicsit hülyén fogalmaztam, de igazából nem tudtam máshogy leírni.

2015. szept. 19. 20:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, a lényeg kimaradt. Szóval már azon is gondolkoztam hogy microdermalt rakatnék be.
2015. szept. 19. 21:08
 2/3 anonim ***** válasza:

3 lyukkal a fülcimpámban, 3 helix piercinggel és egy tragus piercinggel hadd mondjam el, semmi akadályt nem jelent a zenehallgatásnál. :) Addig, amíg fáj, a rendes, nagy fejhallgatót nem célszerű hordani, de az agybadugóssal pl. semmi gond nincs még a gyógyulási idő alatt sem. A piercingeknek különböző méretű szárai vannak, és az elején célszerú hosszabb szárat használni, de úgymond ki tudod picit tolni, aztán zenehallgatás végén vissza. Majd amikor begyógyult, 6-8 mm-es szárral már fel sem tűnik, hogy ott van, semmiben nem akadályoz.

Microdermalt viszont nem fogsz tudni ide rakatni. A tragus eleve túl pici, a bőr is más...

És ne lövesd, hanem szúrasd mindenképpen majd!

2015. szept. 20. 09:15
 3/3 anonim ***** válasza:

az előző hozzászóló elmondta a lényeget.

porcba lövetni nem szabad. sokkal nagyobb a nyomás ergo sokkal könnyebben eltörik a porc. ráadásul a tragus az vastag.

láttálmár microdermal pc-t? a lényege hogy egy erre kialakított eszközzel kell csinálni mert a bőr alá ültetik a pc talpas részét amin lyukak vannak hogy a bőr köré nőhessen és a helyén maradjon. a fülben nincs lehetőség ilyenre mivel porcba nemlehet(legalábbis szinte biztos vagyok benne) ilyet csinálni. bőr meg nincs elég ami alá belehetne rakni.

2-3 napig lehet kicsit kellemetlenebb lenne a füles de nemhiszem hogy ez olyan fontos lenne. max 2-3 hétig félfüllel hallgatod a zenét, de addig se. a conch pcmmel se volt semmibaj szóval ne aggódj miatta:) hajrá! :)

2015. nov. 10. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!