Snake Bites vagy Microdermal?
Figyelt kérdés
Snake Bitesot szeretnék csináltatni, de olvastam, hogy szétcseszi a fogakat egy idő után meg úgy az összes szájküörüli pc. Arra gondoltam, hogy snake bites helyett microdermalt rakatok ugyanoda így elérem ugyanazt a látványt és hatást. Ezt meg lehet valósítani? Megszokták csinálni a pc-sek? Jó ötlet? Kérlek pc ellenesek...ne írjatok, hogy ' ha tudom hogy előre megfogom bánni a fogak miatt akkor minek csináltatok?! ' mert nagyon tetszik! :)2015. febr. 4. 17:51
1/1 anonim válasza:
A microdermal nem helyettesíti a piercinget! Nekem van mindkettő és tudom, ha a snakebites microdermallal lenne megcsinálva rengetegszer lenne begyulladva. Az én tapasztalatom az, hogy a microdermal érzékenyebb így száj alá biztos nem csináltatnám. Mellesleg a szilikonos szár nem roncsolja a fogakat így inkább azt javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!