Régi microdermal piercing helyére lehetne újat tetetni?
Bár ebben a piercingfajtában nincs tapasztalatom, de szerintem nem, mert olyan mintha sebbe tennéd bele...kicsit mellé biztos lehet, de én úgy gondolom, hogy ott károsodott már annyira a szövet az előzőnél, hogy ne tudják megcsinálni ugyanoda...
Nekem az orromat nem szúrták ott ki újra, ahol az előzőnek a mélyedése volt, pedig 4 évvel a beforrása után mentem újraszúratni, direkt azért, hogy ne legyen ott a mélyedés, aztán bedöfték alá a tűt...mondván, hogy az ottani szövet már károsodott anno, nem akarják sérteni...pedig már tényleg nem volt semmi, csak egy horpadás...
Azért kérdezd meg a piercert, lehet ugyanazt mondja, mint nekem, de lehet vállalkozik a visszaszúrására is...:)
Ha fel tudod hívni telefonon a szalont, akkor még az idődből se vesztesz sokat, és ők legalább biztosan mg tudják mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!