Arra lennék kíváncsi, hogy a csajszi hasán az ott egy vékony zsírréteg (nagyon vékony!), vagy pedig a bőre, ami látszódik?
Egyikhaverommal merült fel a téma, és nem tudtunk dülőre jutni:D Én világéletemben duci voltam, szal ha magamat nézném sem tudnám megállapítani:D Persze nem azt mondom hogy a képeken lévő csajszi kövér, vagy hájas csak kíváncsiak vagyunk hogy az ott bőr vagy háj?:S
Ez a csaj kifejezetten vékony!! Nézd a karját is, milyen csontos. A képen pont előre hajolt, így is alig van bőr rajta. Szerintem egyálatlán nem kövér, főként nem hájas.
2010. márc. 13. 19:10
3/12 anonim válasza:
Uhh. Ez jó kérdés.
Szerintem ez nem olyan felesleg, amit már "hájnak" lehetne nevezni. Tehát nem olyan deszka lapos hasa van, hanem van rajta egy elfogadható zsírréteg. Nem tudom jobban elmagyarázni :D
2010. márc. 13. 19:10
4/12 anonim válasza:
Uhh, de rossz alakja van. Szerintem háj. Illetve nem olyan vészes, de ha egészségesen táplálkozna és néha mozogna is rendesen, akkor nem lenne olyan. Az igenis zsírlerakódás, szóval lehet vékony a hasa akkor is hájas.
2010. márc. 13. 19:17
5/12 anonim válasza:
az semmiképpen sem bőr. vagy háj van felvan puffadva. inkább az utóbbi.
2010. márc. 13. 19:47
6/12 anonim válasza:
a csaj gyönyörű, és tökmindegy, mert jó alakja van. :D
2010. márc. 13. 20:52
7/12 anonim válasza:
A háj az túl pejoratív ehhez. Vékony lány, egy kis zsírral (és nem felesleggel) a hasán.
2010. márc. 14. 09:32
8/12 anonim válasza:
tudod,ha leülsz,még a legvékonyabb embernek is van háj a hasán,mert felgyűrődik úgymond.
és ne fikázzátok,mert örüni kéne,hogy ennek a csajnak van annyi esze,hogy nem éhezteti agyon magát,mint egyes sztárok...
2010. márc. 15. 09:52
9/12 anonim válasza:
Nyeszlett.Ha előre dőlve nem lenne az a rész, akkor nem tudna kiegyenesedni.
2010. márc. 16. 20:45
10/12 anonim válasza:
Lehet, hogy én tudom rosszul, de a zsírréteg is a bőrhöz tartozik. Ebben az esetben mindenképp a bőre. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!