Milyen parfümöt ajánlanátok? Fiúk is válaszoljanak?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, de nem tudom milyn parfümöt válasszak, ami tetszik a fiúknak is. Olyat szeretnék ami nem hivalkodó, nem szúrós. Inkább visszahúzódó vagyok (ha ez segít). A suliba szeretném mindennapokra. És ne kelljen sokat használni belőle egy reggel, hogy d.u. is érezhető legyen. Ha bármire kíváncsiak vagytok ezzel kapcsolatban írjatok, és segítsetek választani valamit. :) Köszönöm.2015. szept. 17. 19:48
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne legyen édes, pl ilyen vattacukor szagú, én azt nem bírom elviselni.
2/4 opened paradise válasza:
Én imádom a rágógumi illatút :D
De amúgy ami tetszett még,az egy lila Bruno Banani,kicsit édeskés illattal.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2015. szept. 18. 10:24
4/4 anonim válasza:
Én 16 évesen vettem az első "komoly" illatom, ami a Cacharel Amor Forbidden Kiss illata. Én imádtam, mindennapokra, és estékre is használtam, attól függően, hogy milyen kedvem volt. Ajánlhatom még az eredeti Amor Amor illatot is, az is nagyon kellemes. :) De ha nem szeretnél kiadni annyi pénzt, akkor szerintem a Playboy Play it Sexy illat megfelelő a mindennapokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!