Mi a véleményetek az ilyen lányokról?
Figyelt kérdés
Akik minél jobban összenyomják,kinyomják a mellüket hogy minél nagyobbnak látszódjon és mutogatják a dekoltázsuk.
Én amikor ilyet látok nem tudom hogy sírjak vagy nevessek annyira groteszk látvány.
2015. szept. 15. 07:11
1/7 anonim válasza:
Döntsd el, aztán vagy nevess, vagy sírj.
Különben: semmi közöd hozzá...
2/7 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a buta dumát hogy semmi közöm hozzá.
2015. szept. 15. 13:33
3/7 anonim válasza:
Idióta ribik, nem tetszenek. Én se tömöm ki az alsóm.
4/7 Sunshinedoll válasza:
Nincs véleményem róluk, mivel kvára semmi közöm ahhoz, ki hogyan hordja a melleit :)
5/7 anonim válasza:
Engem nem érdekel, de nekem alapból nagy melleim vannak, így nem irigykedem/vágyom rájuk.
6/7 anonim válasza:
Szerintem te azért kérdezed, mert neked nincs mit "összenyomnod", és irigy vagy...
(vagy egy 12 éves kisfiú)
7/7 A kérdező kommentje:
20 éves srác vagyok!
Nem vagyok irigy csak nevetségesen néz ki hogy kis mellüket úgy felnyomják hogy majdnem hogy az állukban van és a mellbimbójuk is szinte már felfele néz.
Nem a sima "push up-os" mellre gondolok hanem annak egy túlzott változatára, de majd mutatok róla képet.
2015. szept. 16. 04:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!