Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen lányokról?

Figyelt kérdés

Akik minél jobban összenyomják,kinyomják a mellüket hogy minél nagyobbnak látszódjon és mutogatják a dekoltázsuk.

Én amikor ilyet látok nem tudom hogy sírjak vagy nevessek annyira groteszk látvány.

2015. szept. 15. 07:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Döntsd el, aztán vagy nevess, vagy sírj.

Különben: semmi közöd hozzá...

2015. szept. 15. 12:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már ezt a buta dumát hogy semmi közöm hozzá.
2015. szept. 15. 13:33
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Idióta ribik, nem tetszenek. Én se tömöm ki az alsóm.
2015. szept. 15. 14:05
 4/7 Sunshinedoll ***** válasza:
48%
Nincs véleményem róluk, mivel kvára semmi közöm ahhoz, ki hogyan hordja a melleit :)
2015. szept. 15. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, de nekem alapból nagy melleim vannak, így nem irigykedem/vágyom rájuk.
2015. szept. 15. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem te azért kérdezed, mert neked nincs mit "összenyomnod", és irigy vagy...

(vagy egy 12 éves kisfiú)

2015. szept. 15. 22:17
 7/7 A kérdező kommentje:

20 éves srác vagyok!

Nem vagyok irigy csak nevetségesen néz ki hogy kis mellüket úgy felnyomják hogy majdnem hogy az állukban van és a mellbimbójuk is szinte már felfele néz.

Nem a sima "push up-os" mellre gondolok hanem annak egy túlzott változatára, de majd mutatok róla képet.

2015. szept. 16. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!