14-21 évesek mi a véleményetek a tucat lányokról? Nem tudok beilleszkedni az osztályomba. Nekem is ilyennek kéne lennem? 16/L
Fél évkor sulit váltottam elköltöztünk 10. be járok.
14 lány van az osztályba 18 fiú. A Fiúknál is meg vannak a klikkek de ott mindenkinek van barátja vagy valakije.
A menő lányok és menő fiúk egy klikket alkotnak 9 lány 4 fiú.
De más iskolából más osztályból is vannak lányok kb 20 rendíthetetlen barátnő.
A maradék 5 lány pedig 1 én 3 pedig megint egy klikk stréberek, 1 pedig hébe-hóba jár, a tanárok beszélik is hogy év ismétlés.
Ebből a 9 lányból is 4-5 emelnék ki, akik a tanárok és az iskola kedvencei mindenki ismeri őket.
Suliba kis kézitáska a könyék hajlatban:
szín ültig
Nagy divat a bőr hatású naci
mindnek műköröm
Kis ölebjük van
Hosszú haj
Smink szemöldök rúzs
kb ilyen
stabilo máni
meg színes spirál füzetek
Mindnek facebook,twitter, snapchat,viber,az a zöld telefonos, instragram
instagramra
smink kolecio posztolva
meg kotélos képek
mindnek a rózsaszín zacskós kép
meg a fehér szobabútor
ruha állványról kép
szörme kababát meg börkabát
meg nike cipő
Nekem is ilyenek kell lennem hogy elfogadjanak?
Nem féltékenykedek meg van ami tetszik csak én nem ilyen vagyok
és így meg piszkálnak bántanak.
van igazság az előttem szólóban is...ha az a célod hogy beilleszkedj, mindenképp .
de én kb 7 éve érettségiztem és már nem is emlékszem az osztálytársaim többségére.. arra meg pláne hogy ki hogy öltözködött.. gyorsan eltelik az a 4 év.. addigra biztos lesz valami palid.. munkád ilyesmid.. és nem fog érdekelni ez az egész.
istenem, tökre értem mi a gondod, itt meg szintén mindeki téged szid... tipikus.
na, sztem nem kell ilyennek lenned, ha magadtól alapból nem vagy ilyen. de piszkálnak ezért, az nagyon rossz lehet. sz_rd le, hátha abbahagyják. ha nem, én tuti sulit váltanék, és előtte jól megnézném, milyen emberek járnak oda.
Hahaha :D Én csak röhögök ezeken a primitív, divatmajmokon. Semmi pénzért nem lennék ilyen.
Ha azt akarod, hogy elfogadjanak, legyél büszke magadra, legyen tartásod, és sz*rd le a bunkó beszólásokat.
Bár én művészeti szakközépiskolásként sosem tapasztaltam meg, milyen divatmajom r*bancok mellett lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!