Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megeri Rolex orat venni?

Foreverinlove kérdése:

Megeri Rolex orat venni?

Figyelt kérdés
Lehet furi a kerdes, de sajnos en semmit nem ertek az orakhoz, viszont a parom imadja az orakat. Neki szeretnek ajandekba venni egy orat az evfordulonkra. A legtobb amit szandekoznek kolteni az mondjuk a legolcsobb Rolex, de probaltam sokat olvasni az orakrol s meg mindig dontetlen vagyok. Ahogy olvastam persze a Rolexet mindenki ismeri, de ha mar Rolex kategoria akkor ne epp a legolcsobbat, mert olyan arert mast lehet sokkal jobbat venni. S itt mar el is akadtam, hogy akkor melyiket is? A lenyeg, hogy szeretnem, hogy oruljon is neki, s en se valami hulyesegre adjak ki ennyi penzt :/
2015. szept. 14. 01:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Meg,ha vannak millióid. Egy minőségi,profi óra.

Ha jó ár/érték arányt akarsz vegyél LONGINES márkájút vagy TAG HEUER-t.

2015. szept. 14. 11:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Neha valaki orome ertekesebb mint maga a penz! Koszonom a valaszod :)
2015. szept. 15. 03:44
 3/6 anonim ***** válasza:

"Megeri Rolex orat venni?"

Nem.

Elvakult svájciórabuzzik esetén ez persze tökmindegy.

De tételezzük fel, hogy komoly a kérdés, és mindenképpen egy talicska pénzért akarsz venni valami, lényegében tökmindegy csak márkás és drága legyen, ha jól értem.

Nézd meg ezt, kevésbé ismert, de nem hitványabb óra:

[link]

2015. szept. 15. 20:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Zoligyerek komoly a kerdes es igen tudom, azert is kerdeztem, mert en aki nem ertek sokat az orakhoz ugy ereztem a Rolex egy kicsit sznobokhoz illo... szoval semmi kepp nem a paromhoz!

Viszont az elso valasz utan nagyon is megfogta a szemem a Longines! Ehez valami velemeny?

[link]

[link]

2015. szept. 16. 03:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Látszik, nem sokan értenek az órákhoz:)

Kérdező: párod milyen órát hord jelenleg? Milyen stílusú az öltözködése?

Milyen munkát végez?

Egy belépő Rolex másfél millió Ft, újonnan.

Hogy megéri-e? Érdekes, mert a válasz az, hogy igen. A Rolex kemény valuta, értéktartása legendás.

Veszel egy új Longines-t és mint az új autó, megvétel után máris buksz 30-40%-ot és évente veszti az értékét.. Rolexnél nincs ilyen.

2015. szept. 16. 14:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Megéri, bár a ruhatár is illik, hogy rendbe legyen egy ilyen kaliberű tárgynál. Használtan vannak jó vételek. 900-1,2 millió között találsz drágább modelleket. Ha viszont boltba szeretnél vásárolni olyan 1,5 millió az induló ár.
2015. okt. 3. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!