Megéri parfüm utánzatot venni? (Lancome La vie est belle)
NEM!
Gyorsan elillan az illat,kiütést okozhat,ciki,ha valaki felismeri,hogy hamis.
#2: Megnéztm jófogáson, egész olcsón vannak is, de abban nem vagyok iztos, hogy azok is eredetiek. :S
#3: Még az a legnagyobb baj, hogy hamar elillan az illat. Kiütést nem hinném, hogy okozna, mert nem hamisítványt, hanem utánzatot szeretnék venni. Azok e vannak vizsgálva. Az meg nem hinném, hogy ciki lenne, ha valaki megtudná, hogy nincs 25000 ft-om parfümre. :D Legalábbis nekem nem olyan az ismeretségi köröm, akik emiatt kinéznének. Na meg nem is olyanok, akik felismernék.
# 3-as, kicsit el vagy tájolva. A hamisítvány, és az utánzat nem azonos. Hamisítványt nem szabad venni, mert abban aztán minden lehet, de egy jól sikerült utánzat lehet jó alternatíva, ha valakinek 20-30 ezer forintja egy márkás parfümre. Persze, ha tehetem, én is eredetit vásárolok, de volt már példa kétszer is arra, hogy megvettem az utánzatot. Az egyik éppen ennek a La vie est belle-nek az utánzata.
Kérdező, ez lenne az: [link]
Mint az értékelések is mutatják, ez egy kivételesen jól sikerült utánzat. Ha valaki nem szakértő, nem mondja meg róla, hogy nem eredetit fújtál magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!