Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megéri parfüm utánzatot...

Megéri parfüm utánzatot venni? (Lancome La vie est belle)

Figyelt kérdés
Kb egy-két éve szerettem bele abba az illtba, egyszerűen "elvarázsolt", vagy nem is tudom. :D Mindenesetre nagyon szeretem, minden nap róla álmodozok. :D Csak sajnos nincs rá pénzem... megéri utánzatot venni? Nem a név miatt, hanem az illat miatt. Ugynaoylan az illata, illetve ugyanolyan tartós? (vagy legalábbis nem tűnik el egy óra alatt az illat,)

2015. júl. 28. 18:32
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Próbáld ki egy kis mintán, hogy milyen. Én amúgy nem hiszek az utánzatokban. Szóval fogjál magadnak valami pasit, aki megveszi az eredetit.
2015. júl. 28. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
Én vettem már utánzatot a kedvencem helyett, hasonló okok miatt. De ki is dobtam; elsőre hasonlított (ezért vettem meg), de aztán borzalmas lett, utáltam. Inkább próbálj meg a jófogáson szétnézni. Ott már vettem márkás, eredeti parfümöt nagyon jó áron, mert az illető használta egy kicsit, aztán rájött,h ez neki nem tetszik.
2015. júl. 28. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
12%

NEM!

Gyorsan elillan az illat,kiütést okozhat,ciki,ha valaki felismeri,hogy hamis.

2015. júl. 29. 11:10
 4/5 A kérdező kommentje:

#2: Megnéztm jófogáson, egész olcsón vannak is, de abban nem vagyok iztos, hogy azok is eredetiek. :S

#3: Még az a legnagyobb baj, hogy hamar elillan az illat. Kiütést nem hinném, hogy okozna, mert nem hamisítványt, hanem utánzatot szeretnék venni. Azok e vannak vizsgálva. Az meg nem hinném, hogy ciki lenne, ha valaki megtudná, hogy nincs 25000 ft-om parfümre. :D Legalábbis nekem nem olyan az ismeretségi köröm, akik emiatt kinéznének. Na meg nem is olyanok, akik felismernék.

2015. júl. 29. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:

# 3-as, kicsit el vagy tájolva. A hamisítvány, és az utánzat nem azonos. Hamisítványt nem szabad venni, mert abban aztán minden lehet, de egy jól sikerült utánzat lehet jó alternatíva, ha valakinek 20-30 ezer forintja egy márkás parfümre. Persze, ha tehetem, én is eredetit vásárolok, de volt már példa kétszer is arra, hogy megvettem az utánzatot. Az egyik éppen ennek a La vie est belle-nek az utánzata.

Kérdező, ez lenne az: [link]

Mint az értékelések is mutatják, ez egy kivételesen jól sikerült utánzat. Ha valaki nem szakértő, nem mondja meg róla, hogy nem eredetit fújtál magadra.

2017. jún. 13. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!