Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez milyen testalkat?

Ez milyen testalkat?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy melyikbe tartozom (alma, körte, homokóra, stb, nem tudom, mi van még.)

Váll 108cm, Mell 108cm Derék 82 cm, Csípő 106 cm, Comb legszélesebb részen 63 cm.

(Külön-külön tudom, hogy minden sok, de nem arra vagyok kíváncsi, mennyit kell fogynom, a kérdésre szeretnék válasz kapni, és ehhez nem szükséges leírnom a magasságom, meg a súlyom, kérlek, a kérdésre válaszoljatok!)

2010. márc. 13. 01:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem homokóra, mivel a karcsú lehet - de csak a testalkatodhoz képest! - így leírás alapján. Magyarán szólva, ha fogyni fogsz, szerintem jól fog kinézni... persze, ha sikerül arányosan :) Mondjuk a melleid biztosan megmaradnak, 108 centiből nehéz lenne egy 70/A-st csinálni.

Sok sikert kívánok hozzá.

Elsőnek: Olyan nincs is, hogy eper, te... :@ :D

2010. márc. 13. 04:13
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
tökéletesek az arányaid. a 90-60-90 a tökéletes. tehát a mellnek egyformának kell lennie a csípővel. a derék pedig 30 cm-el kell, hogy kevesebb legyen. ez is nagyjából jó így. pár cm különbséggel. és az a szép, ha a váll szélessége megegyezik a csípőnél. szóval, másodiknak adok igazat, homokóra. :) arányos vagy, és ha fogysz, nagyon csinosan fogsz fogyni. ha csak nem fogysz valahonnan aránytalanaul sokat. ezt nem tudhatom.
2010. márc. 13. 07:05
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én is erre gondoltam, de aztán azt olvastam, hogy a homokóra az, amikor a derék és a csípő között legalább 25 cm van.

Mikor 8 kg-al kevesebb voltam, ez meg is volt (105-77-105), de szülés után a derekam kiszélesedett, a csípőm helyett, sajnos.

Most próbálom visszanyerni a súlyomat, de csípőből nem nagyon szeretnék fogyni.

Azt milyen mozgásformával lehetne erősíteni?

2010. márc. 13. 10:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem legalább 25cm kell hogy legyen a derék és csípő között hanem a derék a csípő2/3-a, max! Fogynod 20cmt kell derékból, a többiből is le fog menni sok, a combod is vastag de a derekad a legszörnyűbb.
2010. márc. 13. 12:08
 5/11 A kérdező kommentje:

20 centit? A 62-es derék az kb modellméret, és az 53 kg-os barátnőmnek sincs 62-es dereka, nem tudom, hol élsz.

De mielőtt válaszolsz valamire, előbb olvasd végig a kérdést, azt hiszem, írtam erről valamit;-)

2010. márc. 13. 12:22
 6/11 A kérdező kommentje:
De ha tudsz számolni, a 106-nak a 2/3ad részére nekem nem 62 jött ki.
2010. márc. 13. 12:23
 7/11 anonim ***** válasza:
De a csípődről is fogsz fogyni, nem gondoltad? Ha fogysz és normálisan akarsz kinézni akkor az lesz kb 95, annak 64 a 2/3. :) És a vékony derék nagyon nőies...
2010. márc. 13. 13:11
 8/11 A kérdező kommentje:

De a csípőmről NEM szeretnék fogyni, csak a derekamról:-)

Nem akartam leírni, de 68-69 kg a versenysúlyom (67-nél már érdekesen is néztem ki), annyival tetszettem magamnak, akkor volt kb 73-as derékbőségem, annál kisebb alkatilag nem nagyon lesz, ezt szeretném "csak" elérni, de úgy, hogy a csípőm ne legyen kisebb:-/

2010. márc. 13. 13:19
 9/11 anonim ***** válasza:
ja, akkor bele se kezdj mert nem fog sikerülni. Nem lehet csak egy bizonyos testrészről fogyni. Hogy gondoltad?? Beprogramálod hogy most csak a hasadról fogysz? Ilyen nincs. Mindenhonnan fogsz fogyni...
2010. márc. 13. 14:22
 10/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, erről itt (is) sokat olvastam, én is tudom.

És azt is, hogy az adott testarányokon nem nagyon lehet javítani. A csípőmet szeretném erősíteni...

Nem akarok eltérni a témától, de a Leg Magic-en gondolkodom, azt olvastam, az jó erre a területre, szeretnék venni egyet, de nem tudom, hogy mennyire lenne hatásos, mert vegyes tapasztalatokat olvastam róla...

Ha valaki próbálta esetleg, mi a vélemény?...

2010. márc. 13. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!