Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire éri meg...

Szerintetek mennyire éri meg Ebay-ről kabátot rendelni?

Figyelt kérdés
Plusz ha valamit rendelek, akkor a csomagot házhoz hozzák? Ha igen, akkor mi történik, ha épp nincs otthon senki, aki átvegye?
2015. szept. 8. 15:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Persze,ezt csak te tudod eldönteni.Én csak leírtam a tapasztalataimat.:)
2015. szept. 8. 21:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok érte, köszönöm!:)
2015. szept. 8. 21:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hú, ezt a kabátot NE!!!

Tesómnak ilyet vettünk sötétkékben, nagyon szar! Egy telet kibírt benne, de utána eladta, mert katasztrófa!

1, Képen sokkal jobban néz ki.

2, A valóságban, ha a kapucniját felveszed, akkor olyan, mintha egy óvszer lenne a fejedre húzva, mert a kapucni valahogy el van szabva, a fejed tetején van egy kis plusz rész, ami teljesen kiáll.

3, Nem olyan meleg, mint amilyennek kinéz.

4, Tipikusan az a fajta kabát, amiben megizzadsz, mert tiszta műszál és semmi szellőzése nincs, majd az izzadságtól utána rohadtul fázni kezdesz.

5, A bélése kivehető, ami azt jelenti, hogy oldalt bele van zippzározva, de alul nincs odafogva semmivel, így ahogy lépkedsz benne, a szöszmöszös bélés hozzátapad a nadrágodhoz/szoknyádhoz és így a kabát alja összegyűrődik menet közben és össze vissza dudorodik az összegyűrődött bélés miatt.

6, Az ujjában nincs a szöszmöszös bélésből, ott csak sima vékony bélés van benne.

Összességében tényleg egy borzadály ez a kabát.

2015. szept. 8. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát ha csak úgy vennél egy kabátot és nem nagy gond elbukni a pénzt, akkor rendeld meg, egyébként inkább ne. A legtöbb ruha nem olyan, mint a képen. Ki lehet fogni jókat, nem erről van szó, de könnyen pofára eshetsz és csak pénzkidobás lesz.

Meg ott van a méret, fazon kérdése. Velem csomószor van olyan, hogy meglátok valamit a boltban, nagyon tetszik... aztán felpróbálom és valahogy nem úgy áll, mint elképzeltem. Ebayes kínai kabátokkal amúgy minden ismerősöm megjárta a méret miatt - egy nem elhízott lány konkrétan nem bírta felhúzni a karjaira, olyan kicsire volt szabva. :D

És személy szerint nagyon finnyás vagyok anyag tekintetében is, hallom a fülemben, hogy susog az anyag és kiráz a hideg. Persze lehet te nem ilyen vagy, de jobb megtapogatni előtte.

Amúgy posta hozza - de minden terméknél ott van a shippingnél, ha nem vagy otthon vagy túl nagy a csomag, hagy értesítőt a postás és később átveheted. Meg egy ilyen csomagnál már a vám is közbejöhet, arról is kapsz értesítést, kifizeted, amit kell és kész.

2015. szept. 9. 14:09
 15/15 A kérdező kommentje:

Igazából eddig pont ezek miatt nem rendeltem netről ruhát, mert félek, hogy a mérettáblázat mást mutat, nem áll jól, gagyi, stb. :)

Bár akkor azt hiszem, hogy maradok annál, hogy a környéken veszem meg, csak sajnos sokszoros áron.

A válaszokat köszönöm!:)

2015. szept. 9. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!