Szerintetek mennyire éri meg Ebay-ről kabátot rendelni?
Én eddig csak fürdőruhát rendeltem,ami ruhadarab,de meg voltam elégedve.De simán rendelnék kabátot is.Ha épp nincs otthon senki,mikor viszi a postás a csomagot,akkor hagy értesítőt,és a postán átveheted személyi igazolvánnyal.
2015. szept. 8. 15:38
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
Esetleg van valami ötleted, hogy mi alapján lehet kiszűrni, hogy az adott dolog csalás-e?
Mert láttam pl kabátot $2.99-ért, ugyan ezt a kabátot pedig más lényegesen drágábban adja el, ugyan úgy free shippingel, de ez az eladó is 98%-os. Kicsit furcsa nekem ez az ár.
Valószínűleg, amit te láttál, az licites. Annak bőven feljebb fog kúszni még az ára.
Ebay-en én még nem találkoztam csalókkal, a Vaterán inkább vannak.
Persze van, amikor nem olyan a cucc, mint amilyennek a kép alapján elképzeli az ember, de általában egész jók.
Egyébként az első jól írja: ha nem vagy otthon, akkor értesítőt dobnak be, amin rajta lesz, hogy melyik postán veheted át a cuccot és mikor.
2015. szept. 8. 17:38
4/15 A kérdező kommentje:
[link]
Most ezen gondolkodtam.
Szerinted milyen minőségű lehet? Megérné? :/
Ez nagyon király ez a kabát!!!Nekem is kell!Nem is tudtam,hogy fent van,egy reklámban már láttam.Nyugi,biztos,hogy nem csalók.Ha tudsz angolul,akkor menj rá az eladóra,ott vannak a vélemények a termékről.Olvasd el a negatív kommenteket,ott leírják,hogy kinek mivel volt gondja.De ha nem tudsz,az sem baj,mert le tudod fordítani az oldalt.Ez minden vásárlásnál hasznos.Ha egy eladónak mondjuk volt 6ezer vevője,ebből 5ezer pozitív,800semleges,200 meg negatív,akkor nyugodtan rendeld meg,de nézd meg mi volt a negatív.Mert nem mindegy,hogy nem jött meg a termék,vagy nem azt küldte,vagy nem jó méretet küldött vagy a termék sz@r.
2015. szept. 8. 20:55
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi.
Azt tudom, hogy nézni kell, csak félek, hogy gagyi a minősége, ezért nem merem megrendelni, pedig már a 90%-át eladták.
Szóval nem tudom, hogy mi legyen. :/
Ez már a te döntésed,én tuti megrendelem,ha megjön a fizum a kártyára.Remélem már holnap.:)
2015. szept. 8. 20:59
8/15 A kérdező kommentje:
Gondolod, hogy nem rossz minőségű? :D
Én abból indulok ki,hogy a boltban is kínait veszel.Sőt,a kínai boltban is 10ezer egy télikabát.Még ha nem is olyan vastag,hogy -20 fokban is melegít,akkor is megéri szerintem.Én egy fürdőruhát rendeltem,teljesen ugyanaz,mint a képen volt,az anyaga is fürdőruha anyag.
2015. szept. 8. 21:06
10/15 A kérdező kommentje:
Alszok még rá szerintem egyet...vagy kettőt.
Bár feketéből már nincs is az én méretemben -sajna. Hátha lesz még. :)
Kapcsolódó kérdések: