Szerintetek nekem hogy állna a rövid haj? Képpel
Figyelt kérdés
mert mostanában gondolkoztam,h fiúsan rövidre vágatom,de nem vagyok benne biztos,h jól nézne-e ki a végeredmény.. A képek között azért van egész alakos,hátha az számít valamit :) Ja és bocsi a halott pillantásomért az egyik képen,csak teljesen arra koncentráltam,h a hajam rövidnek nézzen ki 😂 Köszi a válaszokat
2015. szept. 7. 20:48
11/21 anonim válasza:
Igen jól állna, jobban kiemelné az arcod, ami igencsak szép :-) 26/N ez egy fodrász véleménye ;-)
12/21 anonim válasza:
Szerintem VÁGJ BELE! Szerintem baromi jól állna neked egy rövid fazon. Én a helyedben biztos kipróbálnám. Ha viszont megléped, akkor közölnél pár képet itt is, hogy lássuk kiknek volt igaza :)? Hajrá!
13/21 anonim válasza:
szép arcod van, jól állna... de! csak fokozatosan vágasd rövidebbre, hogy lásd ,valóban tetszeni fog-e
14/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Végül úgy döntöttem,nem vágatom le,mivel a családom eléggé ellenezte
2015. szept. 8. 16:56
15/21 anonim válasza:
Jó a jó szent embernek jut eszébe véleményt és ízlést lepontozni ? :D
Na mind1. Ne vágassad le.
16/21 anonim válasza:
Szerintem is jol allna, ha levagatnad. Kulonleges! En is le akartam vagatni, csak feltem, hogy megbanom. Az en hajam nagyjabol hatkozepig er, kicsit nagy valtas lenne. 20/l
17/21 A kérdező kommentje:
Kedves #15 én se értem O.o nem én pontoztam le,az biztos,a grunge-os pulcsi miatt még pluszpontot is kapott tōlem :D
2015. szept. 9. 16:45
18/21 A kérdező kommentje:
Hahah csak most vettem eszre,hogy nem csak az lett lepontozva... ugy tunik valaki nagyon nem akarja,hogy megnovesszem a hajamat XD
2015. szept. 9. 16:52
19/21 anonim válasza:
szivi, szerintem jól állna (Y) :* :D
20/21 anonim válasza:
uuu nekem nagyon tetszik a mostani is, de szerintem rövidebbel is tuti lenne:D Szép arcod van, és szerintem jól áll a rövid haj.
(És szerintem a szemüveg is jól áll, hülyeség amit a többiek mondanak..:'D)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!