Alapvetően már magáról az instagramról megvan a véleményem. Annyira gázak szerintem ezek a magamutogatásra tervezett oldalak, miért nem elég a facebook? Miért kellett még ezer másik ilyen szart csinálni, aminek semmi más funkciója nincs, csak az, hogy az emberek növeljék a saját virtuális egójukat, még inkább begubózzanak, és még távolabb kerüljenek a való világól?
Ha túllépek ezen, akkor olyan semmilyen az összkép. Az arcod csinos, de semmi extra. A stílusod tök átlag, kicsit hipszterkedős, kicsit etno, kicsit ugg. Meg yinyang.
A képek unalmasak. Kép a haverokkal, kép rólad, kép a tornacipődről, kép a kávédról, kép alkoholról, kép lábakról, kép galambokról, kép virágokról, kép gyerekkorból, vicceskedő netről szedett képek, életbölcselkedő naggyondeep netről szedett gondolatok, hogy azért a szabadbölcsészes fíling meglegyen. A világon semmi érdekes nincs bennük. Nekem is vannak barátaim, tornacipőm, lábaim, bikinim, gyerkkori fotóim, láttam már életmben virágot és galambokat, én is szoktam kávét inni. És ezek az emberek nagy részéről elmodhatóak. Ha már instagram, akkor legyen valami plusz a fotókban, érdekes helyszínek, érdekes emberek, érdekesen megszerkesztett képek. Mert ezek kellenek ahhoz, hogy egy számomra totálisan vadidegen ember képeit élvezni tudjam. Ezek a fotók csak neked meg az ismerőseidnek lehetnek érdekesek, mert amúgy a világon semmi különleges nincs bennük, semmi olyan, ami egy átlagos tinédzser életében ne lenne jelen. Számomra egy olyan ember, aki képes lefotózni egy 70Ft-os automatás kávét, és ezt felrakni(hogy csak egyet ragadjak ki a sok jelentéktelen kép közül) butának és izzadságszagúan vergődőnek tűnik, nagyon egyéniség akar lenni, és pont emiatt nem lesz az. Azt gondolom az ilyen emberekről, hogy elég gyér és unalmas életük lehet, ha ennyire szarságokat is érdemesnek találnak arra, hogy felpakolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!