Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet szép az izmos vádli?

Lehet szép az izmos vádli?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, és viszonylag vastag a vádlim (41-42 centi). Elég izmos is, gyakran a pasiknak nincs ennyire izmos. Mit lehet csinálni vele, hogy ne legyen annyira feltűnő? 24/L

2015. szept. 6. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Őszintén szerintem nem...

Van nálunk valami úszótanár és olyan háta van.... a többiek hogy így meg úgy jó csaj, de nekem nem jön be... Szóval a kezét már nem bírja lerakni.

2015. szept. 6. 11:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Lényegében arra akartam kilyukadni hogy a túl izmos nem szép szerinte.
2015. szept. 6. 11:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Bármit megtennék, hogy izmos vádlim legyen, naponta edzem!-de jó neked:)

Egyébként nem sokat lehet tenni max. úgy öltözködsz, hogy ez ne annyira látszódjon. Unokatesóm 9 évig balettozott, és akkora a vádlija, mint a combja közepe. És a férjével boldog házasságban élnek, most született a babájuk:) Szóval szerintem próbáld meg elfogadni magadat, mert sokmindenki megirigyelne.

2015. szept. 6. 11:59
 4/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép az izmos vádli, 41-42cm tökéletes méret:) Sajnos a legtöbb lány hasonlóan van vele, mint te, mert a vékony a divat... de ne foglalkozz ezzel, mert vannak srácok, akiknek pedig kimondottan az izmos vádlis lányok tetszenek!
2015. szept. 6. 13:26
 5/10 anonim ***** válasza:
42 azért durva mert ismerek olyan embert aki álló vádlival csinál 200-300kg közötti 12-25 ismétlést és neki is csak olyan 43-44-es.
2015. szept. 6. 13:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, vannak megnyugtató válaszok. :) Nem vagyok amúgy teljesen elégedetlen a lábaimmal, csak néha elbizonytalanodom, és akkor szívesebben takarnám.
2015. szept. 6. 16:02
 7/10 anonim válasza:
Sportolsz amúgy valamit?
2015. szept. 6. 16:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Szoktam mozogni rendszeresen, de csak hobbi szinten. Táncoltam, néha futok, rövid ideig edzőterembe is jártam, közlekedni pedig biciklivel szoktam.
2015. szept. 6. 16:27
 9/10 anonim válasza:
Nem akarsz képet mutatni?
2015. szept. 6. 18:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát, bocsi, legfeljebb csak ha küldtök privátot.
2015. szept. 6. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!