Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha kiszedek egy szőrszálat...

Ha kiszedek egy szőrszálat csipesszel az visszanő?

Figyelt kérdés

Ha úgy szedem ki hogy fehér pötty van a végén, (tehát a szőr hagymája) akkor az vissza fog nőni valaha is?

Itt konkrétan most pl a szemöldökre célzok. Ha kezd összenőni a szemöldököm és én azt egyszer hosszasan eldigicselve vele kiszedem az összes szőrszálat a hagymájával együtt, lesz még vele problémám?

Vagy az orrszőr is.. Már sokszor szedtem ki a szőrszálakat az orromból, hagymástól, mégis mindig visszanő...

2015. szept. 5. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen vissza.

Én nekem is kell szedni az összenövést (termeszetesen fiú vagyok), de mindig megjelennek újjabb apró szálak amit ki kell szedni pedig arról a részről már kiszedtem.

2015. szept. 5. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Visszanől, bárcsak ne tenné... Az epilálást is kb 2 hetente ismételni kell mégis tövestül szedi ki a szőrt.
2015. szept. 5. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, visszanő. A hagymának úgy tudom, egypár hét kell, hogy regenerálódjon. Ahogy már írták, ha nem nőne vissza, nem kéne folyton epilálni, csak az elején kiszedni az összes hagymát és voila, egész életre szóló szőrtelenítés egy párezres kis eszközzel. No nem, ez nem így működik.

Minden szőrrel így van, bárhol van a testen.

A hajszál is hagymával együtt hullik ki, évi szinten rengeteg, mégse ritkul nagy sebességgel a hajunk, mert újranőnek a hagymák s a szálak.

2015. szept. 5. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:

én pedig az az igazi dzsumbuj szemöldökű srác vagyok kb 2 centis szemöldökkel xD akk most... 2 hetente szedegethetem ?

király..

2015. szept. 5. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen és még szerencsés vagy hogy addig kibírja. Nekem is nagyon szőrös a szemöldököm,én hetente szedem.F.
2015. szept. 5. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
ohh bhaszki hogy lehet néhány ember ilyen ufhfhfh de most tényleg ehhez agy se kell!! ez nem örökös szőrtelenítés hoy e nőjjön vissza.xD
2015. szept. 5. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!