Hogyan világosítsak a hajamon?
Figyelt kérdés
Kis koromban nagyon szép szőke hajam volt, azonban az évek alatt be barnult. Most szőkés barna hajam van. Hogyan tudnék rajta világosítani vagy hogy vissza szőküljön? Használok egy sampont ami szőke hajra van (természetes vagy mesterséges.) Ez akár segíthet? Vagy ha tudtok valamit azt nagyon meg köszönném.2015. szept. 1. 15:49
1/2 anonim válasza:
Én a l'oreal sunkiss jelly-vel világosítottam ki a középbarna hajamat, most olyan sötétszőke, világosbarna a színe.
2/2 anonim válasza:
Én meg Baleás sprayvel. :) Nálam inkább vöröses fénye lett, vagy nem is tudom, mert napon meg szép világos aranybarna.
Van a Claudia Schifferes márkának is ilyen fujkálója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!