Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy a festék...

Hogy lehet, hogy a festék sötétebb lett a hajamon? Lehet mert tovább hagytam rajta?

Figyelt kérdés

Fél órát írt a használati utasítás, 19.10kor kezdtem festeni és kb 20.00kor mostam le tegnap este.

DE az utolsó tincsre kb csak 19.30kor kentem fel a festéket, mert nagyon lassan tudtam csak festeni.

Intenzív vörös volt a dobozra írva, nekem meg pár hónapja rézvörösre festette a hajam a fodrász, az eredeti hajszínem barna. Szóval nem sötét hajra kentem fel a festéket, így szerintem világosabbnak kéne lennie... amit festett a fodrász anno már nagyon kifakult, és kezdett a régi hajszínem (barna) látszani nagyon. A másik hogy a fodrász szőkés melírt is tett a vörös hajamba, viszont érdekes hogy ez a festék meg teljesen az egész hajamat ugyanolyanra színezte :D úgy gondoltam hogy ami szőkés tincs van az picit világosabb lesz most is, ami sötétebb része a hajamnak, az sötétebb lesz, de nem: az egész homogén lett! mármint egyszínű. Ez nemtom hogy lehet :D

csak arra tudok gondolni hogy tovább hagytam rjt a festéket mint kellett volna, ezért lett ilyen sötét...

ez lehetséges? ha több ideig hagyom a festéket a hajon akkor sötétebb színt kapok?

2013. szept. 29. 13:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel felkenés után fél óráig hagytad ahogy kell, így nem csináltál rosszul semmit. Ilyen színű a festék. Ha világosabbat akarsz akkor máskor 1-2 árnyalattal világosabb vöröset vegyél. És nem írtad milyen festék, de fodrászkellékesben nagyobb a választék, mint boltokban, ahol kb 3 féle vörös van és kész.
2013. szept. 29. 21:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát igen, ha nem 3-an festik egyszerre a hajad, akkor elkerülhetetlen, hogy az egyik részen tovább maradjon fenn a festék.

Nekem egyébként mindig sötétebb lesz, mint, ami a dobozon van. A csokibarnámból pl fekete lett..anyukám sötétszőkét vett és neki meg barna, pedig rövid haja van, szóval nem maradt fenn sokkal tovább egyik részen sem. Szerintem ez ilyen alapszabály, hogy a hajfesték mindig sötétebb lesz, mint a dobozon..

2013. szept. 30. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!