Mi az ami minden reggel az először az eszetekbe jut? Mindenki irjon le egy szót vagy egy mondatot;)
"jaahjj de joo lenne még 10 percet aludni de nem lehet mert vár a hajvasalás meg a sminkelés ha nem akarok ugy kinézni mint egy holdkóros XD
uristen de hideg van "
hétköznap: megszólal a teló, én reflexszerűen lenyomom, de közben még alszok. anya fél óra múlva szól, h már legalább 3* lenyomtam a telefonom, lehet, h kelnem kéne. ezt 5 perc múlva felfogom, és miközben érzem, h dehidegvan, és gondolom, h *********************, feltápászkodok, de kicsit még dőlönglek.
hétvége ill. szünet: ha nincs otthon senki és magamtól ébredek fel-azt gondolom, h nekem sikerült az élet.:D ha anya, vagy bárki más felébreszt-elképesztően mérges vagyok rá.
Hétfő reggel:"Bmeg,már megint korán kell kelni?Hideg van,gyorsan még alszok 5 percet,aztán gyorsan felöltözök és elindulok a suliba.."
Kedd reggel:"Fú bmeg,ma megint sokat kell tanulni délután."(de aztán nem tanulok 1 óránál többet.)
Szerda reggel:"Utálom a szerdát,6 órám van.De az a jó,hogy már megint informatika-szakkör lesz,és azon annyit hülyülök,amennyit akarok!"
Csütörtök reggel:"De jó,ma csütörtök van,bemegyek két könnyű órára..és hnap mozgókép."[de ez csak az egyik hét,a másik hét tiszta negatív..:S]
Péntek reggel:"Na de jó,péntek van.Most nem sietek,mert mozgóképem lesz az első,filmet nézünk!"[de aztán amikor a rossz és szörnyen nehéz péntek van,akkor csupa negatív gondolataim vannak..]:(
Szombat reggel:"Már megint nem néztem meg a Spongyabobot meg a Timon és Pumbát!Na mindegy,még alszok egy kicsit,és arról álmodok,hogyan fogok bepasizni."
Hétköznap: basszus megint nem aludtam ki magam és megint dogát írunk valamiből.
Hétvége: aaa de jó, végre nem vagyok mosott sz.r
Vasárnap: holnap megint suli...
Hétköznap: "Csak 10 percet..csak 10 percet kérek..lécci..igen, még alszom kicsit..már fent vagyok csak a szemhéjam nézem belülről(az órának mondom)"
Szombat: "Na, ma mindenki bekaphatja! Alszom még pár órát."
Vasárnap: "A fenébe, ez a hétvége is eltelt, holnap meló. De ma még mindenki bekaphatja. Alszom még."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!