Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az ami minden reggel az...

Mi az ami minden reggel az először az eszetekbe jut? Mindenki irjon le egy szót vagy egy mondatot;)

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 17:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
75%

"jaahjj de joo lenne még 10 percet aludni de nem lehet mert vár a hajvasalás meg a sminkelés ha nem akarok ugy kinézni mint egy holdkóros XD

uristen de hideg van "

2010. márc. 11. 20:07
 22/38 anonim ***** válasza:
75%

hétköznap: megszólal a teló, én reflexszerűen lenyomom, de közben még alszok. anya fél óra múlva szól, h már legalább 3* lenyomtam a telefonom, lehet, h kelnem kéne. ezt 5 perc múlva felfogom, és miközben érzem, h dehidegvan, és gondolom, h *********************, feltápászkodok, de kicsit még dőlönglek.

hétvége ill. szünet: ha nincs otthon senki és magamtól ébredek fel-azt gondolom, h nekem sikerült az élet.:D ha anya, vagy bárki más felébreszt-elképesztően mérges vagyok rá.

2010. márc. 11. 20:13
 23/38 anonim ***** válasza:

Hétfő reggel:"Bmeg,már megint korán kell kelni?Hideg van,gyorsan még alszok 5 percet,aztán gyorsan felöltözök és elindulok a suliba.."

Kedd reggel:"Fú bmeg,ma megint sokat kell tanulni délután."(de aztán nem tanulok 1 óránál többet.)

Szerda reggel:"Utálom a szerdát,6 órám van.De az a jó,hogy már megint informatika-szakkör lesz,és azon annyit hülyülök,amennyit akarok!"

Csütörtök reggel:"De jó,ma csütörtök van,bemegyek két könnyű órára..és hnap mozgókép."[de ez csak az egyik hét,a másik hét tiszta negatív..:S]

Péntek reggel:"Na de jó,péntek van.Most nem sietek,mert mozgóképem lesz az első,filmet nézünk!"[de aztán amikor a rossz és szörnyen nehéz péntek van,akkor csupa negatív gondolataim vannak..]:(

Szombat reggel:"Már megint nem néztem meg a Spongyabobot meg a Timon és Pumbát!Na mindegy,még alszok egy kicsit,és arról álmodok,hogyan fogok bepasizni."

2010. márc. 11. 20:39
 24/38 anonim ***** válasza:

Hétköznap: basszus megint nem aludtam ki magam és megint dogát írunk valamiből.

Hétvége: aaa de jó, végre nem vagyok mosott sz.r

Vasárnap: holnap megint suli...

2010. márc. 11. 21:00
 25/38 anonim ***** válasza:
"na még 10 percet alszok..." 10 perc múlva: "még 10 perc nem árthat" 10 perc múlva: "10 perc és tényleg felkelek már" 10 perc múlva: "10 percem van felöltözni, fel kéne kelnem" 10 perc múlva: "baxxameg megint elkések a melóból" és tényleg elkések minden reggel:)
2010. márc. 11. 22:44
 26/38 anonim ***** válasza:

Hétköznap: "Csak 10 percet..csak 10 percet kérek..lécci..igen, még alszom kicsit..már fent vagyok csak a szemhéjam nézem belülről(az órának mondom)"

Szombat: "Na, ma mindenki bekaphatja! Alszom még pár órát."

Vasárnap: "A fenébe, ez a hétvége is eltelt, holnap meló. De ma még mindenki bekaphatja. Alszom még."

2010. márc. 12. 01:40
 27/38 anonim ***** válasza:
71%
Sorra veszem az aznapi teendőket. Amúgy meg sajna az, hogy rohanok a wc-re kakilni. És ez így meg még napjában 3-szor, iszonyat gyors anyagcserém van, sokszor épp emiatt nem merek társaságban enni.
2010. márc. 12. 10:56
 28/38 anonim ***** válasza:
kávééééééééé O.o
2010. márc. 12. 14:38
 29/38 anonim ***** válasza:
Az, hogy kell pisilni:)
2010. márc. 12. 15:05
 30/38 anonim ***** válasza:
Reggel 6 kor szól először a teló.... Aztán így megy egészen 7 óráig. Nagy nehezen feltápászkodok, megcsinálom a kávét, elgondolkozok, hogy milyen nap is van, majd elkezdek örülni, hogy akkor már csak X napot kell mennem a héten. Minden reggel megfogadom, h 7végén délnél előbb nem kelek fel, persze akkor meg simán felébredek 6 kor.
2010. márc. 12. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!