2 év garancia van ráírva de 6 hónap után a bolt már nem vállalja. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Egy cipőről van szó, ajándékba kaptam utalványt és abból vettem, elég drága viszont szétment elég hamar. Év elején szereztem be így a 6 hónap már megvolt és nem hajlandó a bolt visszavenni. Mit tehetnék, hogy visszakapjam a pénzt?2015. aug. 31. 18:24
11/18 A kérdező kommentje:
budapesten merre kell vinni? az oldalukon a kapcsolat fül alatt csak egy hírlevélre feliratkozós cucc van de amúgy se telefonszám se cím se semmi...
2015. aug. 31. 19:15
12/18 anonim válasza:
De mit jelent az hogy a kérdező "tette tönkre"? A használat az tönretétel? Gondolom használta a lábbelit, nem mást csinált vele.
13/18 anonim válasza:
Van garancia tegyük mindenre. A garancia általában akkor érvényes ha kifogástalanul használták arra a célra amire kitalálták. (Pl számítógépben sincs arra garancia ha 100% fölé húzod a teljesítményt)
Cipőnél garancia akkor van ha a gyártó hibázik tahát magától szétmegy a varrás vagy leszakad az egész. Ha ő elkoptatja a talpát a betonon mert húzgálja azért hogy új cipőt kapjon arra nem jár garancia.
Remélem érthető volt.
14/18 anonim válasza:
13. Igen, értem már. Köszönöm!
15/18 pinkpancser válasza:
A lényeg, hogy a boltnak ne add oda a cipőt bevizsgálásra!
16/18 A kérdező kommentje:
engem az érdekelne hogy hova tudnám vinni bevizsgálni mert az a 3500+váltó díj nem valami sok egy 20as cipőhöz képest... egyszerűen a ragasztás a talpán megadta magát és a varrás is szétjött egy helyen
2015. aug. 31. 21:58
18/18 A kérdező kommentje:
danke
2015. szept. 1. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!