Szerintetek egy lánynál a 177cmes magasság már nagyon magas? 16/L
Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 19:13
1/11 anonim válasza:
Hát szerintem magas de még jó..:))
2/11 anonim válasza:
Nem. Szerintem az nem túl magas. Találkoztam már 190 cm-s nőkkel is.
3/11 Rebellious Dead Lady válasza:
Hozzám képest elég magas, bár nem nekem kell, hogy tetszél. :D
Különben a modellok mind 175 felett vannak. :)
4/11 Sunshinedoll válasza:
Hát ha akkorára nőtt, akkor akkorára nőtt. Nincs azzal semmi baj. A fiúk miatt kérdezed? Amelyik fiút ez zavarja, annak simogasd meg a fejét, mintha a fiad lenne :D
5/11 opened paradise válasza:
Az velejéig g..ci dolog lenne...imádom! :D
Amúgy nekem még nem.
6/11 anonim válasza:
Én lány vagyok az igaz, de szerintem nem. Magas, de nem mondanám túl extrémnek. Magassarkúban vagyok kb. akkora, és még nagyon sokszor simán elvegyülök a tömegben. Szerintem a környezet nagyban befolyásolja mit érez az ember nagyon magasnak. 150 cm-es emberek között rám is rám jön a zsiráf életérzés :D (170 cm/L)
8/11 anonim válasza:
Én 176 vagyok, és mostanában csak nagyon ritkán zavar. Tényleg számít, milyen emberek vesznek körbe. Mikor 4 barátnőmmel vagyok, akik mind 160 centisek, mindig alig várom, hogy leüljünk. De ha pl 180 centi körüli srácokkal beszélek, kimondottan jó érzés, hogy nem a vállukig érek. Próbáld elfogadni a magasságod, sajnos változtatni nem igazán tudsz rajta, akkor meg minek küzdeni ellene?
9/11 Rebellious Dead Lady válasza:
210 m? :O
OK, OK.. Csak vicc volt... xD
10/11 Rémaripa válasza:
Kisebb nem leszel még pár évig ,szóval törődj bele és élj együtt ezzel a problémáddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!