11/23 anonim válasza:
Nem a külsődön, hanem a BELSŐDÖN kéne változtatni! Lehet, hogy nem vagy egoista, önimádó, de önbizalom hiányos az 100%, plusz nulla az önértékelésed is.
Tehát fogadd el magad szépen, olvass pszichológiai könyveket, ha nem esik nehezedre!!, növeld az önbizalmadat.
Ha meg továbbra is ilyen búval b..szott képet vágsz, akkor tényleg csúnya leszel. A mosoly öltöztet. :)
12/23 anonim válasza:
Nem csúnya vagy,hanem hüjjje...
13/23 anonim válasza:
Nem vagy csúnya egyeltalán,sőt megkérdőjelezném,hogy pont ellenkezőleg tetted ki a képet,de nem vagyok előítéletes,szóval biztos az önbizalomhiány késztetett rá.
Tudod,nem vagyok egy világszépe,viszont mindig mosolygok,és kedves arccal sétálok az utcán,emiatt az emberek megnéznek,felfigyelnek rám,és az önbizalmam is nőtt! Szóval hajrá:)
14/23 anonim válasza:
Bár csak ilyenek lennének a csúnya lányok :D
15/23 anonim válasza:
Szerintem átlagos arcod van, egyáltalán nem csúnya. Csak válts hajszínt :D (szerintem a barna jobban állna). Pontosabban mi a bajod magaddal? Ha gondolod írj egy üzit itt, szívesen segítek! :)
16/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy csúnya, de egyáltalán nem tetszik ez a hajszín.
17/23 anonim válasza:
Az a levasalt haj, förtelem. Meg a szemöldököd is. Tényleg nem kéne ilyen bamba pofát vágnod. Vidámabb legyél.
18/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól nézel ki :) totál vonzó az arcod. 21F
19/23 anonim válasza:
Mi a bánatos francért kell lepontozni? Azért mert szerintem egy tök szép lány van a képen? Embereeek, szégyen
20/23 anonim válasza:
ne fesd ilyen retek színűre a hajad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!